Samsung - Típus: DVD író, Kialakítás: Külső, Csatlakozás: USB, Cache: 2 MB, CD olvasási sebesség: 24x, DVD olvasási sebesség: 8x, CD írási sebesség: 24x, DVD írási sebesség: 8x, Szélesség: 146 mm, Magasság: 17 mm, Mélység: 137 mm, Súly: 270 g Tovább
Licitálj a termékre a aukciós oldalon!
Minden vélemény - Samsung SE-S084D
Sz Katalin
Nem ajánlom, nálam 2 db azonos termék hibásodott meg rövid időn belül (szerencsére garancia alatt) , és a hiba sem volt azonos a 2 alkalommal.
Véleményem hogy a termék teljesen megbízhatatlan, nem ajánlom megvásárlásra.
Első alkalommal 2, 5 hónapot ültek rajta a szervizben miközben nem volt lehetőségem használni ami elég sok gondot okozott az életemben.
A teljes Samsung márkától elment a kedvem, vélhetően soha többet nem vásárolok semmilyen Samsung terméket! !! !! !! !! !
Előnyök:

Netbook-hoz vásároltam.
Szép küllemű író.
Mérete vékony, könnyű kezelni.
Ára olcsó, funkciói megfeleltek igényeimnek. (DVD írás, DVD lejátszás)

Hátrányok:

A termékhez kapott csatlakozó 2 USB ágú, de mivel a netbook oldalain csak 1-1 USB csatlakozási lehetőség van, igy egy hosszabitót is kellett vásárolnom a használathoz amivel csak otthon szembesültem.

Megvettem, kevés használat (írás és olvasás) meghibásodott, az írással voltak gondok. Szerviz helyett újat kaptam, de kevés használat után ez is meghibásodott, de nem írás, hanem olvasás vonalon, nem játszott le semmilyen dvd-t, a netbook-ot amihez vettem, szisztematikusan újrainditotta!
Itt elfogyott a türelmem és a bizalmam, jelenleg ismét szervizbe küldték, én pedig úgy döntöttem, hogy Samsung helyett más gyártót választok mert ebben a termékben már nem bízom.

Pöti a terméket itt vásárolta: bluechip.hu

Meghibásodott DVD lejátszó helyett néztem másikat. Ezt a mediaplayerre kötve, kitűnően tudom használni.

Előnyök:

Rendkívül csendes

Hátrányok:

A fekete szín miatt picit porosodik :)

A termék vásárlója a terméket itt vásárolta: iway.hu

Hátrányok:

gentlemanus a terméket itt vásárolta: firstshop.hu

Notebookhoz kerestem kis méretű USB-s meghajtót. Lényeges szempont volt a megbízhatóság, az ár és a külső.

Előnyök:

Nincsenek extra funkciói, de tökéletesen végzi a dolgát.

Hátrányok:

Nincs szükségem több funkcióra annál, amit nyújt.

A termék vásárlója a terméket itt vásárolta: bluechip.hu

Netbookhoz csatlakoztatható legyen, kicsi, könnyű, elfogadható áron, de legfőképpen megbízható.

Előnyök:

Az elvárásoknak megfelelően teljesít. Eddig nem volt vele probléma.

Hátrányok:

Csak később szembesültem vele, lehet az adatátviteli kábel néha kevésnek bizonyul.
Egyes dvd-ket nem lehetett lejátszani. Ezek csak cd/dvd emulátor használatakor működtek, ugyanolyan a szoftveres beállítások mellett.

A termék vásárlója a terméket itt vásárolta: pcland.hu

Előnyök:

Hátrányok:

nincsenek hátrányai