Ár/érték arány megfelelő. Gazdaságos olajfelhasználás. ...
Nem tudok hátrányát.

Már rendelkeztem DeLonghi olajsütővel, amit nagyon megszerettem, de már elhasználódott. Szerettem volna legalább hasonlót. Fontos volt, hogy kevés
olaj szükséges a sütéshez, könnyen tisztítható, nagyon praktikus, hogy olajleeresztővel rendelkezik. Esztétikus.
Maximálisan meg vagyok elégedve a termékkel.
Nagy előnye a ferde alj, nem "ázik" a sült, a sütési idő alatt egyfolytában az olajban.
Egyedülálló tulajdonsága, az olaj gazdaságos felhasználása, az edény aljának kiképzése.
Ár/érték arány megfelelő.
Gazdaságos olajfelhasználás.
Esztétikus.
Könnyen tisztítható.
Ízletes az étel.
Szagtalan.
Nem tudok hátrányát.

Forgó kosár, kivehető olaj-tartály, olajleeresztő.
A ferde tartály és a forgó kosár miatt, kevés 1-1, 2 liter olaj szükséges, 1kg burgonya sütéséhez.
Nem talátam.

Kivehető olajtartály, forgókosár, olajleeresztő. A piacon az egyik legjobb olajsütő, leszámítva az árát, de sikerült akciósan beszerezni.
Tökéletesen végzi azt, amire kitalálták.
Mint általában a zárhatő tetejű olajsütőknek: a betekintő bepárásodik, majd nyitáskor hajlamos a pára belecsepegni a forró olajba.

-nagyobb mennyiségű burgonya férjen bele
-ár
-minőség
Csak pozitív tapasztalatom van.
A tetejére az üveg ablak felesleges, mert mikor sül benne vmi bepárásodik és nem látni semmit.

3 éves kiterjesztett garancia erre a termékre már 6 045 Ft-tól. Kösd meg most!
Kiterjesztett Garancia