HP Color LaserJet CP1515n (CC377A) Nyomtató

LaserJet - HP - Nyomtató típusa: Lézer nyomtató, Színes nyomtató: Igen, Szkenner / Fénymásoló: Nincs, Fax: Nincs, CD/DVD nyomtatás: Nincs, Közvetlen nyomtatás (PictBridge): Nincs, Maximális papírméret: A4, Felbontás (fekete-fehér): 600 x 600 dpi, Felbontás (színes): 600 x 600 dpi, Nyomtatási sebesség (fekete-fehér): 12 lap/perc,... Tovább
Licitálj a termékre a aukciós oldalon!
Minden vélemény - HP Color LaserJet CP1515n (CC377A)
Bige Zoli
Szépen nyomtat, de nagyon sokat piszmog az előkészítéssel, nyomtatás után tisztogatja magát mint egy macska. Ha sokat nyomtatsz (mondjuk száz oldalt) menet közben megáll és takarítani, azután folytatja a dolgát. Minden bekapcsolás után kalibrálja magát (percekig), de a szabvány méretű papírokon kívül (sőt itt inkább szorítkozzunk az A4 méretűre) más papírra nem igazán akar nyomtatni. Ha az egyik szín kifogy, nem hajlandó nyomtatni (fekete esetleg még van, nem nyomtat fekete-fehérben). A tonert hiába rázom meg, ha ő úgy dönt, hogy üres, akkor az neki az is lesz. Egyébként elég korrektül jelzi a tonerek telítettségét. Keveset lehet vele nyomtatni, de azt szépen. Nem érdemes hurcolászni, mert rettentően nehéz, és elég terebélyes is. Én második nyomtatónak használom, a nyomtatások többségét egy HP P2055d végzi szélsebesen (talán ezért is érzem nagyon lomhának ezt a nyomtatót).
Májki
Épp a napokban használtam egy ilyet! Iszonyúan szépen nyomtat, és gyors is!!! 18 oldalt nyomtattam , oda se néztem és már kész olt :)! Színes kéepket el se hittem , hogy nyomtatva vannakannyira szép volt !