Szép
Nem megbízható

Mert most 2 multis közt gondolkodok, az egyik az ez,a másik egy canon.
Ebben szimpatikus, h a színek egyessével cserélhetőek, de az a bajom, h összehasonlítgattam az patronok árát és űrtartalmát. és ez kevésbé tűník sikeresnek, szal az érdekelne , h mennyit fogyaszt kb...

Nyomtasson fekete-fehérben és színesben, lehessen akár fotóminőségű fényképeket is nyomtatni vele, lehessen szkennelni is. Mindezt elérhető áron.
IMÁDOM!
Gyönyörűen nyomtat színesben (még akkor is, ha nem fotópapírt használunk, azzal még nem próbáltam ki), fekete-fehérben is szépen nyomtat és elég gyorsan.
A szkenneléssel is teljes mértékben meg vagyok elégedve. Sőt, még színesben is tudok vele fénymásolni. Nagyszerű készülék!
A wifit képtelen vagyok beállítani rajta, de lehet, hogy ez csak az én hozzá nem értésemből adódik. Ami hátrány, hogy kicsit nehéz.

Viszonylag jo scannelesi minoseg max 300dpi, picit raszteres nehol, de nagyon gyors, vazlatokra, rajzokra, tokeletes, szepen nyomtat, konnyu volt telepiteni, ennyi penzert tobb nem is varhato azt hiszem.
Wifi tokeletes, a nappalibol szepen fogadja a scannelest a nyomtatast (kb 15-20meterre van)
Remelhetoleg a patron utantoltes arai nem lesznek horribilisek, hiszen egy nyomtatonak nem az alapara hanem a fenntartasi koltsege kell hogy alacsony legyen.