Epson - Nyomtató típusa: Tintasugaras nyomtató, Színes nyomtató: Igen, Szkenner / Fénymásoló: Van, Fax: Nincs, Kétoldalas nyomtatás: Nincs, CD/DVD nyomtatás: Nincs, Közvetlen nyomtatás (PictBridge): Nincs, Maximális papírméret: A4, Felbontás (fekete-fehér): 5760 x 1440 dpi, Felbontás (színes): 5760 x 1440 dpi, Nyomtatási sebesség... Tovább
Licitálj a termékre a aukciós oldalon!
Minden vélemény - Epson SX420W
2 hete
Fejes Attilad
A nyomtatót nem ajánlom, mivel több tízezer forintot emésztett fel a tintapatronok cseréje, a gyárival talán 50 oldalt tudtam nyomtatni, és amikor utángyártott (más nem volt! !) patronokat tettem bele, a szoftver letiltott, valamint kihagyott a fekete, majd teljesen be is száradt! !! Több úgynevezett fejtisztítás után szétszedtem az eszközt és nyugodt szívvel mondhatom, hogy ez is egy pet műanyagokkal készült minimális költség, maximális haszon elvvel, amit az Epson-tól nem vártam volna, ezért a pénzért persze mit vár az ember, de hangsúlyozom a tintapatronokkal való játszadozás felháborító, és az hogy nem nyomtat nagyon idegesítő, hiszen maga a gép tökéletes, csak nem megbízható. A szervizük számíthat egy-két keresetlen szóra valamint, visszaadom a terméket mivel nem nyomtat, holott semmi baj a géppel. Nos ez a 4. termék amit az exreme digitalban vásároltam és nem látja el a funkcióját megfelelően így mindenkinek javaslom, hogy az extreme digital-os garancialeveleket jól tegye el! !!
Előnyök:

Szép

Hátrányok:

Nem megbízható

dalmama a terméket itt vásárolta: edigital.hu

A multifuncios képesség, ár érték arány

Előnyök:

A funkciói, a telepités könnyüsége.

Hátrányok:

Egyelőre nincs

golfocsi a terméket itt vásárolta: ematrix.hu

olcsó ár lakhelyemhez közeli telephely

Előnyök:

szép többet tud mint azt gondoltam

Hátrányok:

szerintem nincsen

Drag
Szeretném megkérdezni, h mégis hogy fogyaszt?
Mert most 2 multis közt gondolkodok, az egyik az ez,a másik egy canon.
Ebben szimpatikus, h a színek egyessével cserélhetőek, de az a bajom, h összehasonlítgattam az patronok árát és űrtartalmát. és ez kevésbé tűník sikeresnek, szal az érdekelne , h mennyit fogyaszt kb...
A termék vásárlója a terméket itt vásárolta: armatrix.hu

Nyomtasson fekete-fehérben és színesben, lehessen akár fotóminőségű fényképeket is nyomtatni vele, lehessen szkennelni is. Mindezt elérhető áron.

Előnyök:

IMÁDOM!
Gyönyörűen nyomtat színesben (még akkor is, ha nem fotópapírt használunk, azzal még nem próbáltam ki), fekete-fehérben is szépen nyomtat és elég gyorsan.
A szkenneléssel is teljes mértékben meg vagyok elégedve. Sőt, még színesben is tudok vele fénymásolni. Nagyszerű készülék!

Hátrányok:

A wifit képtelen vagyok beállítani rajta, de lehet, hogy ez csak az én hozzá nem értésemből adódik. Ami hátrány, hogy kicsit nehéz.

John Doe
Elozo hozzaszolonak uzenem nekem magyar nyelvu a printprogram is, a kijelzo is, nem ertem, lehet nem jol allitotta be.
Előnyök:

Viszonylag jo scannelesi minoseg max 300dpi, picit raszteres nehol, de nagyon gyors, vazlatokra, rajzokra, tokeletes, szepen nyomtat, konnyu volt telepiteni, ennyi penzert tobb nem is varhato azt hiszem.
Wifi tokeletes, a nappalibol szepen fogadja a scannelest a nyomtatast (kb 15-20meterre van)

Hátrányok:

Remelhetoleg a patron utantoltes arai nem lesznek horribilisek, hiszen egy nyomtatonak nem az alapara hanem a fenntartasi koltsege kell hogy alacsony legyen.

A termék vásárlója a terméket itt vásárolta: firstshop.hu

multifunkcionális

Előnyök:

hatékony tintahasználat

Hátrányok:

Nincs benne magyar nyelv