Azoknak ajánlom akiknek sok pénzük van és nincs hova tenni!
Hamar kifogy a patron kb (30-40lap)!!! vettem után gyártott patront ,három fejtisztítás után kiírta üres patron, pedig háromnegyedig van. Így az után gyártottal még egy oldalt sem nyomtatott .
Ezek alapján nem ,hogy olcsó lenne az üzemeltetése hanem arany áron mérik azt .
A gyári patron szinte nyomtatóárban van.
Régen hp-m volt és már bánom hogy most epsont vettem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A szinenként cserélhető patron csak humbuk, így is drága, utántöltése nehézkes a chip letilt nem tudom ajánlani!

A hozzáadott patronban alig van. Az eredeti patron drága (mint általában mindegyikhez). Utángyártott patront raktunk bele és teljesen begajdult. Néha érzékeli a patronokat néha nem. Néha nyomtat néha nem. A fekete patront érzékeli, de feketét nem nyomtatja, ennek ellenére jelzi a fogyását. A festékek fogyását folyamatosan jelzi, annak ellenére, hogy nem is nyomtatunk vele csak pár csíkot. Szóval a tanulság, hogy eredeti patront KELL használni. Most vennünk kell egy új nyomtatót, ha nyomtatni akarunk, mert javíttatni nem érdemes (garancia meg nyilván veszett az UGY patronok miatt) SZÉP. SOHA TÖBBÉ EPSONT!

Olcsó ,jó
A 4 tintapatron drágább mint a nyomtató, és piszok gyorsan kifogy.Utántölteni sehol sem tudják.Még úgy is jobban járok ha amikor kifogy kivágom a kukába és veszek egy új nyomtatót.