Epson SX 425W Nyomtató

Epson - Nyomtató típusa: Tintasugaras nyomtató, Színes nyomtató: Igen, Szkenner / Fénymásoló: Van, Fax: Nincs, Kétoldalas nyomtatás: Nincs, CD/DVD nyomtatás: Nincs, Közvetlen nyomtatás (PictBridge): Van, Maximális papírméret: A4, Felbontás (fekete-fehér): 5760 x 1440 dpi, Felbontás (színes): 5760 x 1440 dpi, Nyomtatási sebesség... Tovább
15 éves az Auchan! Ünnepi akcióinkról informálódjon az auchan.hu-n!15 éves az Auchan! Ünnepi akcióinkról informálódjon az auchan.hu-n!
Minden vélemény - Epson SX 425W
A termék vásárlója a terméket itt vásárolta: electropark.hu

funkciók, multifunkciós, ára, mérete

Előnyök:

Vezeték nélkül több számítógépről is lehet nyomtatni. Multifunkciós. Patronok szinenként külön cserélhetők.

Hátrányok:

Nem használtam még annyit, hogy bármit hiányoljak.

B.Péter a terméket itt vásárolta: firstshop.hu
A termék kiválasztásának fő szempontjai:

Az árfekvése és a róla olvasott vélemények.

Előnyök:

Nincs

Hátrányok:

Amióta megvettem kb.: 5-10 oldalt nyomtattam vele, azóta áll. A szöveg nyomtatása szellemképes, fotó nyomtatáskor minden esetben félúton nagy recsegéssel megáll, hibát jelez.

eee899 a terméket itt vásárolta: edigital.hu

Funkciók, ár.

Előnyök:

Minden rendben van vele.

Hátrányok:

Nincsenek ilyenek.