Canon PIXMA MX300 Nyomtató

PIXMA - Canon - Nyomtató típusa: Tintasugaras nyomtató, Színes nyomtató: Igen, Szkenner / Fénymásoló: Van, Fax: Van, Maximális papírméret: A4, Felbontás (fekete-fehér): 1200 dpi, Felbontás (színes): 4800 x 1200 dpi, Nyomtatási sebesség (fekete-fehér): 22 lap/perc, Nyomtatási sebesség (színes): 17 lap/perc, USB: Van, Párhuzamos port: Nincs,... Tovább
Licitálj a termékre a aukciós oldalon!
Minden vélemény - Canon PIXMA MX300
Tamás
Gyönyörű, minőségi képeket nyomtat. Határozottan ez a legjobb nyomtatóm, ami eddig volt. Canon szerintem egyszerűen verhetetlen a nyomtató piacon. Gyors, szinte 3-4 másodperc alatt kinyomtat egy nem színes oldalt. Természetesen függ attól is, hogy mennyire telített az a bizonyos oldal, de én hagyományos szöveggel töltött oldalról beszélek persze. Egyszerű az utántöltés. Ajánlom figyelmébe mindenkinek, hogy néha nyomtasson tesztoldalt, ha nem használja sokáig a nyomtatót, különben beleszáradhat a tinta!
DVTK 1910
Az egyik legjobb nyomtató a világon! Ennyi pénzért ilyen jót kapni!!! Nagyon flash!!