MSI CX620-016X Notebook

MSI - Processzor típusa: Intel Core i5, Processzor órajel: 2.27 GHz, L2 cache mérete: 3 MB, Memória mérete: 4 GB, Memória típusa: DDR3, Kijelző mérete: 15.6", Kijelző felbontása: 1366 x 768, Videókártya típusa: Dedikált, Merevlemez kapacitása: 500 GB, Infraport: Nincs, Bluetooth: Van, Wlan: Van, Modem: Nincs, USB portok száma: 3, VGA... Tovább
Licitálj a termékre a aukciós oldalon!
Minden vélemény - MSI CX620-016X
givi6
Ha a videójáték szempontjából nézzük az 1gb ATI 5 ezres videókártya tök jó, mindent visz..
a 4gb memo-val szárnyalni lehet.. :D
Előnyök:

minden szempontból tökéletes..

Hátrányok:

billentyűk

george
Egyszerűen fantasztikus a gép.Állítható a grafikai processzor,a bill-el semmi gond nincs és ebben az árban ilyen teljesítményűt nem találtam(nemtudom h prk968 hol talált ennyiért jobbat:D)és én 3usb-t találtam lehet h ki kéne nyitni a szemünket :D
Előnyök:

kiváló a proci
4giga ram szinte repít
500 giga winyó bőven elég:D
az ár/érték aránya nagyon jó
mindenkinek csak ajánlani tudom.

pkr968
Szép de ebben az árkategóriában sokkal jobbak vannak a piacon.
Hátrányok:

Billentyűzetet nehéz megszokni.
Csak 2 USB bemenet.
Átlagos videokártya.

Csabi
Hihetetlen jó ennek a notebooknak a hardver felszereltsége; nagyon összeszedett gép. a core i5 CPU nem gyengén odavág, főleg ha még a turboboost is aktiválódik ...egyébként ez a funkció dinamikusan szabályozza a sebességet; amely akár 4 Ghz fölé is felküldi az órajelet. A Windows élményindex a processzort 6,7-re pontozta. A "leggyengébb" pontszámot természetesen a Windows Aero megjelenítési üzemmód kapta (de ez valahogy mindig ezt a pontszámot kapja, akármilyen gépről van szó) Ajánlani tudom mindenkinek! :)
Előnyök:

Nagyon gyors, erős hardver
Kompakt; ám gazdag felszereltség

Korszerű energiagazdálkodási rendszer (váltható grafikus rendszer, intel speed step >> 1,2 Ghz - 4 Ghz átlagos órajel intervallum

Hátrányok:

Már amennyire hátránynak lehet felróni a következőket:

A billentyűzet megszokást igényel

nagyobb terhelés mellett hangossá válik a hűtésrendszer, az emelkedett ventilátor sebességnek köszönhetően.

Nem tudom hogy lehet a görgetősávot aktiválni ...bár nincs jelölve a touchpadon, elvileg még is lehetne használni egy utility segítségével.

hátra pakolták a gyakran használt USB-portokat (pontosabban 2 db-ot), és csupán egy van itt jobboldalon (bár ez is csak megszokást igényel)

...igazából nem is tudok tényleges hátrányt írni.

racrac
Ma kaptam meg ezt a netbookot. Bár csak néhány órája használom, az első benyomások nagyon pozitívak. A windows 7 élményindexen 5.1 pontot kapott, azt az aero teljesítményre. Ha valaki nem tervezésre akarja használni, akkor tökéletesen megfelel a mai igényeknek.
Előnyök:

Gyors, jó a felbontása, könnyen kezelhető.

Hátrányok:

A tapi-pad nem tetszik (hiányzik róla a görgetősáv), ezért inkább USB-s egeret használok.