Megbízható, nagy teljesítményű, egyszerre sok program futtatására alkalmas notebook-ot szerettem volna vásárolni, amit ennek a terméknek a vásárlása maximálisan megfelel. Nagyon meg vagyok elégedve vele.
Maximálisan meg vagyok elégedve.
Nem tapasztaltam semmi hátrányt / problémát.

Nagy teljesítmény, legfeljebb 150. 000. - Ft vételár, és ismert, megbízható márkanév.
Kicsit gyenge hálókártya, de ez csak különösen nagy sávszélességnél jelentkezhet.

ár/telejesítmény arány , súly, kijelző- RAM méret
gyors, megfelel a célnak, megbízható márka, eddigi tapasztalataim alapján megbízható működésű
nem ingyen van : )) ))

Kedvező ár, ehhez képest a lehető legjobb teljesítmény, a rendszermemória mérete legalább 4 GB, a videóé min. 1 GB legyen. Az üzlet által biztosított ingyenes pixelhiba garancia megléte további pozitívum volt (szerencsére nem kellett igénybe venni).
A gép gyors, jól kezelhető. Kellemes a nagy tárhely, kompromisszumokkal még játékra is alkalmas.
A drivereket külön kellett letölteni hozzá és először ki kellett deríteni, hogy egyáltalán milyen hardverelemek vannak benne, mert a HP vonatkozó oldalán ömlesztve van fent mindenféle.
A két külön videokártyát feleslegesnek tartom, legyen egy, ami takarékos üzemmódban is tud működni ill. ha kell, nagy teljesítménnyel fut.

HP, processzor min.2GHz, memória 3GB felett, elfogadható legyen az ár
Eddig teljesen megbízhatónak tűnik. Munkához, játékokhoz bőven megfelelő.
eddig még nem tapasztaltam

Kattints, és őrizd meg vásárolt terméked értékállóságát kiterjesztett termékgaranciával!
Kiterjesztett Garancia