HP Compaq Presario CQ61-320SH VJ549EA Athlon II Dual-Core M300 2.0GHz 2GB 320GB 15.6 Notebook

Presario - HP - Típus: Notebook, Processzor típusa: AMD Athlon II, Processzor órajel: 2 GHz, L2 cache mérete: 1 MB, Memória mérete: 2 GB, Memória típusa: DDR2, Kijelző mérete: 15.6", Kijelző felbontása: 1366 x 768, Videókártya típusa: Dedikált, Merevlemez típusa: HDD, Merevlemez kapacitása: 320 GB, Infraport: Nincs, Bluetooth: Van, Wlan: Van,... Tovább
Licitálj a termékre a aukciós oldalon!
Minden vélemény - HP Compaq Presario CQ61-320SH VJ549EA Athlon II Dual-Core M300 2.0GHz 2GB 320GB 15.6
B.Richard
1 hónapja vettem ilyen gépet,és maximálisan meg vagyok vele elégedve. Először 200 ezres laptopokban gondolkodtam,de utánajárás és némi szerencse ezt agépet eredményezte 109 ezerért. Felesleges drágább gépet venni azt gondolom,egy 2x ennyibe kerülő sem sokkal gyorsabb,és az árát hamarabb bebukja.
Előnyök:

Korrekt darab minden szempontból.Akár játékra is.Cod mw2 1366-os felbontásba élsimítással szaggatás nélkül.Mással nem játszok.

Hátrányok:

Akksi játéknál 1 óra alatt megadja magát.