HP Compaq 6730s KU431EA

HP Compaq 6730s KU431EA Notebook

HP - Processzor típusa: Intel Celeron M, Processzor órajel: 2 GHz, L2 cache mérete: 1 MB, Memória mérete: 1 GB, Memória típusa: DDR2, Kijelző mérete: 15.4", Kijelző felbontása: 1280 x 800, Merevlemez kapacitása: 120 GB, Infraport: Nincs, Wlan: Van, USB portok száma: 4, Firewire: Nincs, Soros port: Nincs, Akkumulátor cellaszáma: 6,... Tovább
Licitálj a termékre a aukciós oldalon!
Minden vélemény - HP Compaq 6730s KU431EA
Csizmadia Kata
Nekem 4 éve van ilyen gépem, és soha semmi baja nem volt. Egy baja van, hogy kicsináltam az akksiát. Jól néz ki és a legfőbb hogy tökéletesen működik immár 4 éve. Ha veszek másikat csakis HP gép lesz.
grt71
Kb. egy hónapja használom ezt a notebook-ot. Előtte egy HP 6710b-t használtam nagyon szerettem, de sajnos elejtettem így a kijelzője tönkre ment. Vásárláskor még kértem bele 4GB ramot, a másikban csak 2GB volt. A wifi-je teljesen megbízhatatlanul működik, a 3g-s kártyát hol felismeri hol nem, de inkább nem. A 4GB ram ellenére igen lassú, bár én vmware-t is futtatok a gépen, összességében megbántam, hogy ezt a gépet vásároltam. Napi 12-14 óra használatra alkalmatlan sima netezéshez pedig túl drága. Szerintem igen rossz ár érték arányú gép.
robert30
Várható volt, hogy a HP nem fog lapos munkát végezni, főleg ilyen téren. Nagyon eltalált egy notebook ez a HP, én meg vagyok elégedve vele, habár azt vettem észre hogy ha nagyon leterhelem akkor elég keményen dolgozik a cooler, más laptopoknál nem igazán, de lehet hogy ez csak HP biztonsági felszereltség mert amúgy nagyon biztonságos gép. Szívesebben tárolom rajta az adatimat mint mondjuk az Acer vagy a Toshibámon.