Asus K43E-VX315D Notebook

Asus - Típus: Notebook, Processzor típusa: Intel Core i3, Processzor órajel: 2.1 GHz, L2 cache mérete: 3 MB, Memória mérete: 3 GB, Memória típusa: DDR3, Kijelző mérete: 14", Kijelző felbontása: 1366 x 768, Videókártya típusa: Integrált, 3D kijelző: Nem, Merevlemez típusa: HDD, Merevlemez kapacitása: 500 GB, Merevlemez fordulatszáma:... Tovább
Licitálj a termékre a aukciós oldalon!
Minden vélemény - Asus K43E-VX315D
Szabó Anna a terméket itt vásárolta: bitstore.hu

Fontos volt nekem a konfiguráció kialakítása (nem DualCore processzor, hanem min. Intel Core i3), továbbá a kijelző mérete és képi minősége, és az akkumulátor erőssége. Ebben a kategóriában egy másik gyártó terméke több tízezrekkel drágább, ami a mai világban igencsak nem elhanyagolható. Ettől függetlenül árban a középkategóriába sorolnám, ár-érték arányban a legjobb - pláne ennél az áruháznál. Nekem szerencsém volt, mert mikor megvettem, akciós is volt, de a mostani ára is olcsóbb a többi webshopéhoz képest.

Előnyök:

Szép kialakítás, jó hangminőség, nagyon szép képvilág, élvezet rajta HD-filmeket nézni!! gyors programfuttatás, nem akad, akksi időtartama is kiváló - volt, hogy 7,5 óráig bírta. Mostanában már kezd jó márka lenni az ASUS, remélem, hogy nem lesz vele problémám. Egy hónapos mindennapi használat után azt mondom, hogy megérte ezt választani, és tényleg, ajánlom másoknak, aki általános használatra szeretne gépet, de aki játszani szeretne, annak ez a gép kevésnek bizonyulna.

Hátrányok:

Numerikus billentyűzet hiánya, kamera felbontása is lehetne jobb.

zsofinha a terméket itt vásárolta: bitstore.hu

A termék márkája, teljesítménye és az ára. Ebbe az árkategóriába kerestem a számomra legmegfelelőbbet.

Előnyök:

Teljesen megfelel az elvárásaimnak.

Hátrányok:

-Amikor gépelek (írok), akkor a kuzor el szokott mozdulni és máshol folytatom a mondandóm, mint terveztem, így törölni kell, újból visszamenni és folytatni, ez lassít a munkában.
- Az egér nagyon kattog.