Ajánlom mindenkinek, aki ebben az árkategóriában akar erős gé...
A legnagyobb hibája talán az egymás mellett elhelyezett töltő ...

Minimum core i3 vagy erősebb processzor, legalább 4GB ram, nvidia gt 520 vagy 540 videó kártya, legalább 500 GB winchester. Megfelelő gépet a legkedvezőbb árno, megbízható helyről.
Megbízhat volt az eladó, rövid időn belül szállították a terméket a megadott áron és azóta is kiválóan működik.
Nincsenek hátrányai.

Remek választásnak érzem ezt a notebook-ot, érdemes volt megvásárolni...
Ajánlom mindenkinek, aki ebben az árkategóriában akar erős gépet vásárolni, hiszen az árához képest igen nagy teljesítménnyel bír.
A videókártyán nagyon meglepődtem, gyengébbre számítottam...
A processzor gyors.
Nagy igénybevétel esetén se melegszik nagyon fel.
A Pioneer hajlékonylemez meghajtó nagyon jól végzi a dolgát, (kicsit hangos de ez még belefér).
A kijelzőnek gyönyörű képe van, erre nem tudok rosszat mondani.
A 640 GB Sata winchester bőségesen elég filmek, zenék, játékok, és minden más tárolására is.
A legnagyobb hibája talán az egymás mellett elhelyezett töltő és internet port, ugyanis vezetékes használatkor a töltő kábel nagyon könnyen beleakad az internet kábelbe, persze egy kis odafigyeléssel ez elkerülhető.
A portok... Hogy is fogalmazzak? Igen csak lötyögősre sikerültek, mint USB, mint Jack terén, valamint a LAN csatlakozó is.
Amire még felfigyeltem, az az ugyancsak a kissé lötyögős zsanérok a kijelzőnél.
A kijelző és a kerete nem mindenhol van megfelelően összeillesztve, így ott könnyen koszolódik is.
Talán ami még engem bánt az a rövid idő amit az akuumlátor biztosít (ez főleg filmezéskor figyelhető meg, töltés nélkül nem játszok vele), filmnézéskor körülbelül 2-2,5 órát bír, szerintem ez kicsit lehetne több, de netezésre vagy csak általános használatra elég (7-10 óra).

Az elsődleges szempont az volt, hogy nem volt laptop-om és vennem kellett. A második pedig az, hogy az adott tipus a bit store-nál volt a legolcsóbb.
Szerintem i5 procival és a 640-es merevlemez kapacitással,wifivel stb. árban a legjobbak közé sorolható.
Még nem jöttem rá.

tudás, a processzor minősége, teljesítő képessége
a termék egészének minőség, tudása,
ár-érték arány
mivel női használó vagyok ezért fontos volt a külcsín is!
Nekem teljesen bevált mint internetezésre, irodai használatra, és kikapcsolódás, játék szempontjából is tökéletes!
Minden elfogultság nélkül mondhatom,hogy számomra nincsen!

Teljesítmény illetve ár/teljesítmény
Kritériumok: Core i5 processzor, 4GB ram, nagy winchester, dedikált video vezérlő, 150.000Ft-os árplafon.
Stabil gép és jó fürge.
nincs rajta USB3! a hírdetéssel ellentétben amit nagyon bánok!

Kattints, és őrizd meg vásárolt terméked értékállóságát kiterjesztett termékgaranciával!
Kiterjesztett Garancia