Minden vélemény - Acer Aspire 5733Z-P624G50MI
ferenc

Nagyon körültekitőnek kell termékkel. Nézd meg hogy van e benne microfon beépített! Ugyanis az Acer szereti kihagyni és nem feltüntetni legalábbbis én így jártam. S netalán szervizelni kell potom 7000 Ft számláznak mert ugye magyarországon forgalmazott terméknél az a normális ha csehországban van szervíze. S netalán elküldöd szervízbe megállapítják hogy ez a hiba nem is garanciális akkor is fizetednek legalább a szállítást potom 7eft : ). Normális szervízhálózattal ellátott terméket válassz! Engem nagyon behúztak a csőbe. A képernyőt fordító mechanika szinte mindegyik a régi acer laptop gyengélye mely eltörik egy idő után. Gondoltam már ez a típushiba megszünt. Lehet de majd lesz más is. Pixelhiba képernyőhiba majd ráfogják hogy nem rendeltetésszerű használat.
Előnyök:
külleme megnyerő, amíg jó addig tök jó
Hátrányok:
Szervíz , paraméterek feltüntetése
A termék vásárlója
a terméket itt vásárolta: elektroudvar.hu

A termék vásárlója
a terméket itt vásárolta: notebookspecialista.hu

Nagy merevlemez volt egyik lényeges szempont. Egyetemista leányomnak lesz. Semmi extra nélkül.
Előnyök:
Ár érték arányban szerintem jó. Maga a funkciók jók.
Hátrányok:
Nem volt hozzá op. rendszer.

Budai Béla

Sz. Dóra
a terméket itt vásárolta: bitstore.hu

A gyermekeimnek vásároltam meg a terméket karácsonyra.A kiválasztás szempontja mindenekelőtt az volt, hogy az ára megfizethető legyen a számomra, másodsorban pedig, hogy paraméterei megfeleljenek a gyermekeim felhasználási céljainak, (játék, internet, stb.).
Előnyök:
Az általam választott termék számunkra tökéletes, működése hibátlan, árban is megfelelő, hiszen sokkal olcsóbb volt, mint más ugyanezen paraméterekkel rendelkező termékek.
Hátrányok:
Nincsenek hátrányai.

Kattints, és őrizd meg vásárolt terméked értékállóságát kiterjesztett termékgaranciával!
Kiterjesztett Garancia