Műszaki cikk kategóriák

Vélemények

1 hete
Anonymus
Ez egy nagyon elegáns és sokat tudó telefon kiváló hardware-rel (Antutu benchmarkon több mint 17000 pontot ért el! ). Kiváló ár-érték aránnyal rendelkezik. Jól van összeszerelve, nem recseg-ropog. Nekem pozitív meglepetést okozott a telefon! Mindenkinek ajánlom aki olcsón akar jó telefont venni.
Előnyök:

-atomgyors 4 magos processzor
-sok RAM
-kiváló ár-érték arány(ugyanennyit tudó márkásabb telefon 10-15 ezerrel drágább)
-grafikai gyorsító miatt rengeteg játékkal kompatibilis és szaggatás nélkül viszi a komolyabbakat is
-vékony
-nagy felbontású, éles, gyönyörű kijelző(filmet nézni tökéletes)
-kamerájában sok funkció van
-friss Android(4. 4. 2)

Hasznosnak tartod ezt a véleményt? Igen (2) | Nem (0)
3 hete
Kovacs p.
Nagyon jó kis kütyü! Meg vagyok vele elégedve. Smart TV-t csinált a sima tv-ből : -)
Hasznosnak tartod ezt a véleményt? Igen (3) | Nem (0)
3 hete
G. Mihály
Ezektől az apróságoltól eltekintve, bátran ajánlom mindenkinek ezen TV-t. A képe nagyon szép, a HD tartalmak közül még nekem mindent lejátszott, a 3D is hibátlan, amióta megvan kislányom tátott szájjal nézi a 3D meséket. : ) A menürendszer kicsit puritán, de végülis a filmeket nézem a tv-n, nem a menürendszert. : ) A HDMI kettő, de nekem így is elég, az ára viszont verhetetlen. Majd minden boltban 139. 990Ft és két év teljeskörű garancia jár mellé, szóval igazán jó vétel! A 47 coll 4-4, 5 méterről is tökéletesen látható, élvezhető. Bátran válasszátok ezt a modellt, ha nem fontos, hogy smart legyen a TV. Körübelül 30-50ezer forinttal olcsóbb az ekkora méretű smart TV-nél, okosítani pedig ennél lényegesen olcsóbb ezt a típust.
Előnyök:

Gyönyörű ledes panel, tényleg nagyon szép a képe. Nekem egy 42 collos LG-t váltott le és messze szebb képe van mint a korábbi TV-nek. Persze az sima LCD panellel volt szerelve, ez pedig LED-es (Élénkebb, szebb színek, pazar). A másik fantasztikus dolog aminek örültem, hogy a 42 collos TV-m helyére simán befért. A kisebb, vékonyabb keret már lehetővé teszi, hogy azonos helyre nagyobb képátlóval készült TV-k is beférnek. A Tv-t körülbelül 4 méterről nézem és tökéletes, mind a normál tv, mint a HD tv adás. Persze a HD sokkal szebb, de az SD is megfelelő. Remélem hamarosan egyre több csatorna fog HD-ra átállni. A menürendszer átlátható, igazán egyszerű. A tv-ben lévő filmlejátszó pozitívan hatott rám. A korábbi LG tv-m sajnos nem minden formátumot tudott lejátszani, kb a filmek 80%-át. De ez a TV eddig mindent akadás és gondolkodás nélkül lejátszik. Akármit másoltam rá viszi, MKV, AVI, MPG stb egszerűen megy! : )
Ami még számomra fontos volt. A korábbi Tv-m a hivatalos adatai szerint átlagosan 170W ebett, csúcsban pedig 205wattot. Ez a TV 12cm nagyob képátlóval rendelkezik és A+ így 51wattal megelégszik. Nem mind1, hogy 170W vagy 51W!

Hátrányok:

A médialejátszó menürendszere puritán és valamiért a gyártó szürkés színvilággal látta el. Legalább valami színes háttérképpel, vagy kék színű menü lehett volna, de nem szürke. Olyan a filmlejátszó menü szinezete stb, mintha 8évet visszaugranánk az időben. : ) Ezt eltekintve viszont hibátlan, mert mindent visz.
Film lejátszásánál az első napokban néha félrenyomtam és pl. kiléptem a filmből. A korábbi LG-m ilyenkor a film újraindításánál megkérdezte, hogy onnan akarom-e folytatni ahol abbahagytam. Ebben a philips tv-ben semmi ilyen opciót nem találtam, tehát ha véletlenül elügyetlenkedtem és kiléptem a film elintításánál újra előröl kezdi a filmet. A szerencse, hogy 32x tekeréssel pillanatok alatt oda lehet csévélni a filmet, ellenben nem volna rosz, ha egy firmware fissítésnél felokosítanák erre a gyártól a TV-t. A tv hangja eléggé gyenge, de nem halk! Inkább úgy fogalmaznék, hogy mélyhangoktól mentes, ellenben optikán, vagy jack kábelen szinte bármilyen hifire ráközhető a TV. Másik amit már más oldalon halottam így nem ért nagy meglepetés. A philips hivatalos oldalán is azt írják, hogy 3db HDMI bemenet van a TV, ellenben valójában csak kettő van a tv hátulján. Így azok akik több eszközt szeretnének a TV-re kötni, mint Én (set top box, xbox, HDMI miracast stick) azoknak vagy pluszban egy HDMI swich kell, ami ezt a két portot bővíti, vagy másik TV-t kell választani.

Hasznosnak tartod ezt a véleményt? Igen (10) | Nem (0)

Videók