Műszaki cikk kategóriák

Kiemelt termékek

Vélemények

A készülék képminősége nagyon szép a színei gyönyörűek. A böngészője meglepően gyors a You Tube kiválóan működik rajta. A 2x10 wattos hangszórók is elég jól teljesítenek.

Előnyök

2015-ös készülék. Ár/érték arányban a legjobb a piacon.
Szuper készülék.

Hátrányok

Az USB csatlakozó a készülék hátoldala közepén van, nehéz hozzáférni.

 

Méretéhez képest elképesztő képminőség, rengeteg szolgáltatás és beállítási lehetőség. Nem csoda, hogy egyre többen használják videókamera helyett utazáshoz. De ne legyünk telhetetlenek, ez egy vérbeli sportkamera.

Előnyök

Kiváló képminőség, ami simán veri a legtöbb átlagos kameráét és fényképezőgépét. Számos felbontás választható, egészen 4k-ig. Remek mikrofon, ami igencsak meglepett érzékenységével. Végre van érintésérzékeny kijelző a hátoldalon.

Hátrányok

Kevés kiegészítőt mellékelnek a termékhez, a gyáriak pedig irreálisan drágák. Túl nagy mélységélesség, és ebből következően fókusz megválasztásának hiánya, de mint mondtam ne legyünk telhetetlenek.

 

Én a napokban vettem meg ezt a tíust. Könnyen kezelhető tv, a képminősége jó, A hangrendszere kiválló, akár házibulihoz is megfelel. A WEBOS2 nem akadozik, a tv jól kezeli a WIFI-t. A gyári képbeállítások fabatkát sem érnek. A legfontosabb tapasztalatom, hogy a TrueMotiont azonnal kapcsolja ki mindenki aki nem akar stúdiófelvétel szintű a latin szappanoperákhoz hasonló stílusú képet né

 

Együttműködő partnereink

^