Műszaki cikk kategóriák

Vélemények

1 hónapja
Stoll Gábor
Eredetileg Samsung E1272 tipusú készüléket kerestem (2 simes változat) , de ezt hazánkban nem forgalmazzák. Több céget is megkerestem, de nem voltak hajlandóak beszerezni. Volt aki válaszra sem méltatott.. gondolom nem ér annyit a dolog nekik.

Szóval,
Megszokott nem okostelefonos samsung menü, kevés, alap csengőhanggal, 2 db háttérképpel, 3 db témával (kék, fehér, zöld) Nincsen bluetooth, internet, szóval semmi újat nem tudsz rátölteni, memória nem bővíthető. Nincs kamera, szóval fényképezni sem fogsz, sőt ha csörög a teló, muszáj leszel kinyitni, hogy tudd ki keres, mert nincs külső kijelző sem. 1 db játék van benne (sudoku) , van még benne átváltó és számológép, ébresztőóra, álhívás, fekete lista, jegyzet, FM rádió. A telefon belső memóriája 500 nevet és 250 SMS-t tud tárolni.

Miután megvettem, rögtön betettem az akksit, eggyel kevesebb egységről indulva, egy jó közepes használat mellett, 10 napot bírt.

Vásárlásomnál a fő szempont, olyan készülék vásárlása volt, amiben nincsen kamera, relatív hosszú a készenléti ideje és olcsó.

Tudtam mit vásárolok, szóval teljesen megvagyok elégedve a készülékkel. Ajánlom másnak is, akinek tényleg csak egy telefon kell és nem akar felvágni a pár colos legújabb érintős mobiljával és a max. 3 napos üzemidejével. : )
Te legyél okos, ne a mobilod!
Előnyök:

Egyszerű, szép kinyitható telefon. Olyannak ajánlom ezt a készüléket, aki nem akar felesleges tulajdonságokat egy telefonba, azt maximálisan csak telefonálásra és rövid szöveges üzenetek küldésére szeretné használni. Cserébe hosszú üzemidőt, formás készüléket kap.

Hátrányok:

Talán hátrányként két dolgot tudok említeni: Az első, hogy a billentyűzet borítása valami gumi-műanyag ötvözet. Nem tudom mennyi ideg lesz tartós, minden esetre én vigyázok rá. A második pedig, hogy a billentyűzet háttér világítása csak a számokra, a csillagra és a kettős keresztre terjed ki. Személy szerint engem ez nem zavar.

Hasznosnak tartod ezt a véleményt? Igen (4) | Nem (0)
1 hónapja
Dávid
Tőkéletes telefon.
Előnyök:

Nagyon jó telefon nagyon erős viszi a játékokat mindent tud amit egy 100000-ezer ft-os telefon tudd nagyon erős wiffi-je van mindent visz nagyon szép képeket csinál precizen-bárkinek merem ajánlani nagyon jo nagy képernyö jo akssi minden jo rajta.

Hátrányok:

semi hátránya

Hasznosnak tartod ezt a véleményt? Igen (2) | Nem (0)
1 hónapja
Reha Domonkos
Ez egy nagyon jó telefon számomra simán megéri az öt csillagot! Nem tudom kinek nem tetszik, mert hibája nincs minden benne van amire egy hétköznapi vagy akár egy üzlet embernek szüksége van.
Előnyök:

Könnyen kézbe lehet venni, pont elfér a kezemben. A dual sim sokat segít, mert nem kell feleslegesen vinni magammal két telefont.

Hátrányok:

Hátrány az lehet, hogy aki szeret búvárkodni az nem tudja le vinni magával a víz alá, de csak ezért az árnyalatni hiányosságért nem érdemes másik telefont nézni.

Hasznosnak tartod ezt a véleményt? Igen (2) | Nem (0)

Videók