Műszaki cikk kategóriák

Kiemelt termékek

Vélemények

Azért ne hasonlítsunk össze 1 ilyen értékű tv-t 1 számítógéppel ! !! ! 39" monitor + tv+ számítógép+ "integetős"távirányító ennyi pénzért ? : -) ) Nagyon szép kép. Rengeteg ingyenes applikáció. Könnyű kezelhetőség, ami először nem azt adja át. De pár nap és utána nagyon könnyű. A sűrített adatokat / pl: film / is jól kezeli, nincs szaggatás .

Előnyök

Ár érték tudás szempontjából a legjobb választás , jelenleg a palettán!
Könnyű kezelhetőség. / A használati útmutató állandóan elérhető a tartalmak között. / A net gyorsasága is számomra elég gyors. Elvileg ez Tv!
/

Hátrányok

A magic remote távirányító nem tartozék. De ezt bele kell kalkulálni az árába !

 

Azt hiszem jelenleg a Nikon DSLR palettán ez a kit vagy kombó a best buy. Ár/értékben nem kérdés.

De mind külön a váz is jobb mint a konkurencia ilyen árú dolgai, illetve az objektív is abszolút profi mindenes.

D3200-ről váltottam, így azonnal érzem miben jobb, de még friss a darab, majd értékelem külön a vázat illetve lencsét is pár hónap használat után.

Előnyök

Az előnyei? Nagyjából fel vannak sorolva a termékleírásnál. De zajmentesebb és nagyobb felbontású élesebb képet ad mint az Canon 700D.

Ennek a kitnek a legnagyobb előnye az hogy iszonyat olcsón kapjuk meg a vázhoz az egyébként méregdrága objektív

Hátrányok

Azért még így is sokkal drágább mint pl. egy D3200 18-105 kit, amiről én váltottam. A másik hátrány hogy bizony ez az objektív a könnyebb vázzal is súlyosabb kombót ad, az objektív elég súlyos darab.

 

Ha legalább 2. 5 méterről nézed fel sem tűnik, hogy a felbontása csak 1024x768, plazmához képest jó a fogyasztása, a média lejátszója eddig mindent játszott még a DTS hangsávú videót is! !! (az LG60pv250es plazmám ezt nem tudja--ezzel is össze hasonlítottam meg a volt Samsung ps51d450-el) A képi beállításokból bőven lehet a nekünk megfelelőt válogatni. Ha nincs mellette csúcskategóriás

Előnyök

Olcsó. Mérete-legalább ekkorát vegyen mindenki! !! Jó a média lejátszója. Fogyasztása jó.

Hátrányok

Hogy nem ingyen adják : )

 

Együttműködő partnereink

^