Dupla dildó PVC-ből! 34cm hosszú, átmérője kb. 3,5-4cm. Az Erotika webshop termékeit (délelőtti megrendelés esetén) már a következő munkanapon átveheti. SKYPE: HA ZöLD AZ IKON, MáRIS BESZéLHETüNK [1]TELEFONON IS MEGRENDELHETő 8-18 óRáIG:30-518- 3025látogató olvassa a lapot. [2]Links: ------ [1] http://shop. unas.... Tovább
Licitálj a termékre a aukciós oldalon!
Minden vélemény - Kristály duó
Blanche 28 a terméket itt vásárolta: vagyaim.hu
Ár/érték
Elvárásoknak megfelel
A termék kiválasztásának fő szempontjai:

Egyik elsődleges szempont volt, hogy elég hosszú legyen ahhoz, hogy ha egyedül használom megfelelő fogása legyen. Másik szempont az volt, hogy ne undorodjak tőle. Sokat gondolkodtam, hogy milyen színt tudnék elviselni, a szexshopok kínálatából sosem sikerül választanom. Hálás vagyok, hogy találtam ezt az áttetsző színűt, mert elég uniszexnek találom, nem asszociálok róla semmi másra, csak pont az jut eszembe róla, ami. Ezek az okok, amiért tetszett, az ok, amiért megvettem az pedig az, hogy nem kellett egy eladó segítségét igénybe vennem vagy elviselnem a vásárláshoz. A termékleírásban minden ott volt, amit tudni akartam. Nem szeretem a meglepetéseket és ha erről az oldalról vásárolok, nem ér meglepetés. És azért is rendeltem, mert nagyon gyorsan kiszállítják. Fantasztikus.

Előnyök:

Az áttetsző színe miatt nem vagyok tőle zavarban, nem asszociálok róla, nem lányos, nem fiús. Elég rugalmas, de ez a zselés anyag nekem sokkal kellemesebb érzés, mint a gumis anyagúak, amik rettenetesen gyűjtik a szöszt.

Hátrányok:

nincs hátránya