Sony NWZ-B162 MP3 lejátszó

Sony - Tárhely típusa: Belső flash memória, Belső memória mérete: 2 GB, Belső memória mérete: 2 GB, Memóriakártyával bővíthető: Nem, Kijelző típusa: LCD, Kijező háttérvilágítás: Van, Video lejátszás: Nem, WMA: Van, OGG: Nincs, DivX: Nincs, JPEG: Nincs, Szélesség: 90 mm, Magasság: 23.3 mm, Vastagság: 15.2 mm, Súly: 28 g,... Tovább
K&H 500000ft K&H személyi kölcsön 19381 ft/hó törlesztővel, THM:22,2-27,7%
Minden vélemény - Sony NWZ-B162
A termék vásárlója a terméket itt vásárolta: bemutatoterem.net
Ár/érték
Elvárásoknak megfelel
A termék kiválasztásának fő szempontjai:

minőség és ár

Előnyök:

néhány másodperces belehallgatás a zeneszámokba

Hátrányok:

halk (még a maximum hangerőn is), utcán szinte egyáltalán nem használható

Lee
Nemrég kezdtem böngészni kb.15 perc után lefagyott és resetelnem kellett.
Amúgy nagyon szépen és elég hangosan szól. A hangszínen nem tudok változtatni, valami hibaüzit ír ki.
A csiptető nagyon masszív jól hasznáható, csak arra nem gondoltak, hogy ha a készüléken van nem tudom bedugni a laptop USB-jébe mert túl vastag a cucc.....így mindíg ki kell pattintani.
A TotalCommander nem észleli mint meghajtót, így a sajátgépbe kell megtömni zenével.
ereste
egyszerű használat, remek hang és még a fotóimat is hazavihetem a lejátszón.
zitus
nagyon jó a kijelző, egyszerű, de informatív. elképesztően sokáig bírja szuflával és a suliban még diktafonként is tudom használni!
kikriszti
elsőre a vagány pink-fekete színösszeállítás fogott meg, de később sem csalódtam. iszonyú sokáig bírja ez az aprócska zenegép és ha mégis merülne bárhol tölthetem mindenféle kábel meg izé nálkül, ahol van egy pécé. és mág szépen is szól :)