Egy kollégámnál láttam meg ezt a terméket,előtte nem is tudtam róla hogy létezik ilyen!Megtetszett a mérete,tulajdonságai és mindenekelőtt az ára.
A 16 giga teljesen megfelel az elvárásaimnak,főleg azért mert úgy tudtam hogy csak 8 gigás a készülék,így nem kell kártyát vásárolnom hozzá!Az ár-érték aránya szerintem nagyon jó! Minősége kiváló,erre számítottam! Középkategóriába sorolnám.Más gyártók nálam szóba sem jöhettek,inkább fizetek többet,de maradok a jól bevált típusnál!
Csak jót tudok elmondani róla,mérete éppen elég akár videók nézéséhez,fotókhoz pedig nagyon megfelel.Tetszik hogy a kijelző fényerejét tudom állítani 3 fokozatban,levelet írni sem nehéz,hiszen nem kicsi a készülék! Kellemes időtöltés !!!
Hátrányát még nem tapasztaltam!!

Gyönyörű képe van, a 7 colos tabokhoz képest sokkal mobilissab, könnyebb zsebre vágni.
Az egyetlen dolog amit hiányolok, hogy nincs hozzá gyári autóstartó (vagy csak én nem találkoztam vele)

Nagyon szép képet csinál és a legtöbb játék fut rajta.
Nincs problémám ezzel a termékkel

Nagyon szép kép van rajta a kamera is tökéletes és ahhoz képest hogy 3.2 Mpx-es nagyon jó minőségű képeket csinál.
Nincsenek vele problémáim.