Philips SA2ARA04 4GB MP3 lejátszó

Philips - Tárhely típusa: Belső flash memória, Belső memória mérete: 4 GB, Belső memória mérete: 4 GB, Memóriakártyával bővíthető: Nem, Kijelző típusa: LCD, Kijező háttérvilágítás: Van, Video lejátszás: Igen, WMA: Van, OGG: Nincs, DivX: Nincs, JPEG: Van, Lejátszható video formátumok: WMV, Szélesség: 52 mm, Magasság: 92 mm,... Tovább
K&H 500000ft K&H személyi kölcsön 19381 ft/hó törlesztővel, THM:22,2-27,7%
Minden vélemény - Philips SA2ARA04 4GB
Edvi Csaba
csak ajánlani tudom. jó áron egy jó készülék.
Előnyök:

sok videóformátumot feldolgozik, jó a hangzása, FM rádiófelvétel az egész készülék szép, jó márka.

Hátrányok:

attól eltekintve, hogy csak fülhallgatóval tud zenét lejátszani nincs.

Kiis Laca
Eddigi legjobb MP3/MP4 lejátszó, amit láttam, s kipróbáltam. Mindenkinek ajánlom, megéri az árát.
Előnyök:

A rádió része nagyon jó! Mozgásra nem változik a hangja, nagyon jó az érzékenysége! Megfelelő a hangerő is, de ehhez venni kell egy 16 ohmos, legalább 104 dB/1mW érzékenységű, mélyhang kiemeléses fülhallgatót (egy régebben MP3-asozonak ilyen már van a fiokjában). (A saját fülese mélye sehol nincs). Valóban sokáig jó az akku.

Hátrányok:

Mindenképpen egy fülhallgatóra be kell ruházni még. A hozzáadott fülhallgatóról sok jót írnak, de a valóságban nem túl jó. (ki mihez szokott).

Kövér Tamás a terméket itt vásárolta: bemutatoterem.net
Ár/érték
Elvárásoknak megfelel
A termék kiválasztásának fő szempontjai:

Márka, tárhely, fémházas kivitel

Előnyök:

Azt tudja amit szerettem volna 4

Hátrányok:

Nincs !