Philips GoGear Muse 8GB SA3MUS08S MP3 lejátszó

Philips - Tárhely típusa: Belső flash memória, Belső memória mérete: 8 GB, Belső memória mérete: 8 GB, Memóriakártyával bővíthető: Igen, Kijelző típusa: LCD, Kijező háttérvilágítás: Van, Video lejátszás: Igen, WMA: Van, OGG: Van, DivX: Van, JPEG: Van, Lejátszható video formátumok: AVI, WMV, MP4, MPEG, Secure Digital: Nem,... Tovább
K&H 500000ft K&H személyi kölcsön 19381 ft/hó törlesztővel, THM:22,2-27,7%
Minden vélemény - Philips GoGear Muse 8GB SA3MUS08S
zsola
Szuper cucc. Szépen szól, és nagyon jó a kezelése.
Hátrányok:

Egy probléma van vele. A hozzá adott szoft egy fos ( Songbird ) Viszont a könyvtárjába betett fájlokat automatikusan beteszi a helyére.

zsola
Szuper masina! Jól szól a gyári fülessel is.
Kardos Csaba
Én ma leptem meg magamat a születésnapomra ezzel a kis "semmiséggel" :D! A korábbi mp3-asok is Philipsek voltak, de nem fogható semmihez, ez a Muse lejátszó. A beépített hangszóró, a stílus felismerések, a képek minősége, és a videolejátszás is na meg hogy text is rakható rá, nekem teljesen bejött, csak ajánlani tudom! :)