Tárhely típusa: Belső memória nélküli, Memóriakártyával bővíthető: Igen, WMA: Van, Secure Digital: Nem, SDHC: Nem, Mini SD: Nem, Micro SD: Igen, Micro SDHC: Nem, MMC: Nem, MMC micro: Nem, Memory Stick: Nem, Compact Flash: Nem, Szélesség: 42 mm, Magasság: 27 mm, Vastagság: 12 mm, Súly: 22 g, Közvetlen USB csatlakozó: Nincs,... Tovább
K&H 500000ft K&H személyi kölcsön 19381 ft/hó törlesztővel, THM:22,2-27,7%

15.4 %

38.5 %
Leghasznosabb vélemény
2012.05.21
enyi pénzért ez a legjobb választás azért nem vettem ipod shuffle -t mert ha az elromlik mehet a kukába ezt meg megvehetem újra
Előnyök:

kicsi, hordozható, remek mp3, ár/érték arány

Hátrányok:

nem tapasztaltam még

Minden vélemény - MyAudio MA C50
5 napja
kovács ákos
Előnyök:

kicsi, hordozható, remek mp3, ár/érték arány

Hátrányok:

nem tapasztaltam még

Nagy Ferenc
Vásároltam egy ilyen terméket és -bevallom- meglepődtem. A célom az volt, hogy a legolcsóbbat vegyem.
Előnyök:

Az árához képes nagyon szépen szól még a gyári fülessel is.
Az akkumulátor üzemi ideje 4-5 óra. Egy éjszakán át formáztam az aksit és simán 8 órát is megy.
Kártyaolvasóként és pendrive-ként is használható.
Az adatkábel és a fülhallgató kb. ennyibe kerül. Úgyhogy akinek van egy felesleges Micro SD-je, akkor szerintem az Mp3 lejátszó szinte ingyen van.

Hátrányok:

Jó ez így :))

ármin
Nagyon jó készülélk! nekem bejön. Mellette azért jobb a apple ipod shuffle,de 2500 ft-ért tökéletes :D
Előnyök:

rengeteg minden:jó minőségű zenelejátszás,szép,praktikus,csíptethető

Hátrányok:

nem találtam szerencsére :D

Matyi
Nálam működik,viszonylag jól szól,persze nem a tartozék fülhallgatóval.Legnagyobb negatívum,hogy 20 celsiusz fok alatt nem működik.Ezért ruhán belülre csiptetve használom.
Mazák Anita a terméket itt vásárolta: homeelectric.hu

Gyors házhozszállítás!

Előnyök:

Nem tudok mondani semmi, még nem érkezett meg.

Hátrányok:

Nincs nálam.

tunde
Sajnos én sem tudom ajánlani senkinek! Nem akarom fikázni, mert két hónap és két (elvileg) alaplap csere után, egyelőre működik. Kb 7 órát bírt ki az aksija. Nem tudom hogy ez a max-e, de ha továbbra is működni fog akkor számomra megérte. Az egyik hozzászóláshoz annyit, hogy 2000 Ft-ért (én 2500-ért) elég szart kaptunk, de a 2500 Ft-os mikro kártya sem elhanyagolható. Tehát 5000 Ft-ért már úgy érzem jogos a felháborodás. Még egy kicsit megpótolva már adtak volna egy olyat aminek van belső memóriája és elsőre működik is.
Előnyök:

Egyébként ha szerencséd van és működik rendesen, akkor egy nagyon pöpec kis ketyerére teszel szert, mert jól szól.

Gábor
Semmit sem tud csak zenét lejátszani de azt tökéletesen. nagyon pici, bárhol elfér. 1 év teljes körü garancia. lehet készülékfüggö, de nekem nagyon bejön :) azt kaptam amit elvártam.
tmskb
Gondoltam kipróbálom ezt a terméket, merthogy én balga azt hittem, hogy nem egy bonyolult technológia ez a 21. században... na ja, a myaudionak úgytűnik mégis az.
az elsőt már másnap visszavittem, mert összevissza villogott, nem szólt. kaptam helyette egy másikat, az is hamar beszart, még nálam van, de inkább veszek egy márkásat helyette - az üzlet beszámítja ezt a komoly összeget annak az árába.
Előnyök:

NEM ajánlom senkinek! a boltban azt mondták kell neki elsőre 24 óra töltés... írtam a myaudionak, hogy most mi van... azt mondták 1-2 óra töltés elég, a többi aksi károsodást okoz... mi van akkor?

Hátrányok:

a leírás egy kalap kula. kapásból 10 körüli kérdést írtam a gyártónak, ami abszolúte nem derült ki abból a szarságból... kár érte, pedig szerettem volna pozitív lenni a termékkel kapcsolatban, de nagyon feldühített, hogy mennyire használhatatlan... 2000 ft-ért egy semmi...

Dávid a terméket itt vásárolta: bemutatoterem.net

Kurva szar

Előnyök:

Nincs semmi pozitívum

Hátrányok:

minden

Kiss Virág
Hát szar. Kettőt vettünk. Mindkettő hibás. Elindítod a zenét és 5 mp után leáll.. aztán megint play és megint meg egy darabig. A fülhallgatója érintkezési hibás. Az USB-vel pedig csak elsőre tudtam feltölteni mert másodszor már folyton ledobta, nem érzékelte a gépem (más géppel is kipróbáltam).