Minden vélemény - MyAudio Life 2GB
A termék vásárlója
a terméket itt vásárolta: edigital.hu

Zozek
a terméket itt vásárolta: bluechip.hu

Laci

Hát én megtapogattam ezt a kütyüt, de csalódtam benne. Kicsit jobbnak gondoltam.
Legkomolyabb problémám a menü kezelésével van: bár a menü lista egymás alatti görgetést igényel, a gombokkal ezt jobbra balra gombbal lehet elérni.
Szerintem a 20 óra annyira nem egyedülálló, hacsaknem a saját árkategóriáját nézzük.
Anyaghasználat részben magyarázza az árát: nagyon könnyű a kütyü, össz-vissz egy bekapcsoló gomb van rajta.
A mások komoly problémát számomra a hangerő szabályozás procedúrája adta: mivel nincsen külön gomb(ok) erra a funkcióra, így először a bal felső gombot kell megnyomni, aztán megy a szabályozás. Számomra ez kicsit macerás volt.
Hangzását füles híján sajnos nem tudtam leellenőrizni, bár nem gondolom, hogy azzal komoly problémák lennének (bár ezek után... ).
Előnyök:
microSD kártya funkció
Szabványos miniUSB-s töltő
A kategóriájához képest nagy kijelző
A 20 óra valóban kecsegtető
Hátrányok:
Logikátlan menü kezelési megoldás (idővel talán megszokható)
Hiányzik a különálló hangerőszabályzó
gergő

na erre lehet mondani hogy megéri az árát én kipróbáltam egyet és nagyon okos kis szerkezet ,jó kijelző , diktafon ,FM rádió, bővíthető memória,játékok, videók és képek is férnek rá. 20 órát bír ami egyedülálló, 7-10 órát videólejátszással , nagyon jól kézreesik ,kicsi szép formás