Tárhely típusa: Belső memória nélküli, Memóriakártyával bővíthető: Igen, Kijelző típusa: LCD, Kijező háttérvilágítás: Van, Video lejátszás: Igen, WMA: Van, DivX: Nincs, JPEG: Van, Lejátszható video formátumok: AMV, Secure Digital: Nem, SDHC: Nem, Mini SD: Nem, Micro SD: Igen, Micro SDHC: Nem, Memory Stick: Nem, Súly: 80... Tovább
Licitálj a termékre a aukciós oldalon!
Minden vélemény - MyAudio Blade
Melák
Egyszerűen csak annyit írnék róla, hogy egy nagy katasztrófa.
Lynnie
Mivel már megvettem és kifutottam a pénz visszafizetési garanciából, ezért megtartom. Megpróbálok hozzászokni.
Ha túléli a többi MyAudio készüléket, amiket eddig vettem (1-2 év) akkor még talán elégedett is leszek vele.
Előnyök:

Ára.
Megnyerő külső.

Hátrányok:

A gyárilag hozzá csomagolt fülhallgatóját kukáztam. Én másik eszközhöz sem tudtam használni, annyira gagyi.
Töltés. Még hagyján, hogy nincs hozzá hálózati töltő, de hogy szgépről is csak bekapcsolt állapotban töltődik, ez elég gáz..
A gombok logikátlansága pedig csak fokozza a hátrányait.

Nottino
Mindent összevetve, aki egy olyan eszközt keres, ami zenét viszonylag jól játszik le, és felvenni is jól tud, aki nem akar filmet nézni rajta, és tudja, hogy ajánlott lecserélni a fülhallgatót, és aki inkább külső memóriakártyával kívánja megoldani a tárolást, annak a számára ideális.
Az ár/érték arány szerintem arányos.
Mint diktafon, nagyon jól használható, és MP3 lejátszónak is elfogadható. Csak néhány zeneállomány esetében volt, hogy a lejátszás közepén elakadt, és ismételni kezdett.
A képernyő mérete miatt egyébként sem ideális filmállomány lejátszására, bár képes rá, az élvezhetetlen. Egyetlen ffmpeg verzió van, ami AMV-be konvertál filmet, nekem azzal sikerült.
A menűrendszere és a gombok kiosztása nekem logikátlannak tünt. Viszonylag jól reagál a gombokra. Nekem az előlap még egy fél év után is rendesen a helyén van.
A memóriakártyát jól kezeli, viszonylag könnyű behelyezni, és kivenni.
Zavaró lehet, hogy csak bekapcsolt állapotban hajlandó tölteni az akkumulátort, bár az hamar feltöltődik. Én egy másik eszköz töltőjével töltöm, és 2-3 óra alatt teljesen feltöltődik, és aztán 10-11 órán keresztül lehet zenét hallgatni, ha 15 mp után elsötétítem a képernyőt. Nekem bejött, de függ a céltól is, amire használni akarják.
Előnyök:

Olcsó ár
Tiszta hangot rögzítő mikrofon
A hangrögzítő több formátumba is rögzít
Erős akkumulátor (10-11 óra zenelejátszás, képernyősötétítés mellett)
Kis méret
Elfogadható magyar menű (1-2 elírás)

Hátrányok:

Nincs hozzá hálózati töltő
Nem logikus a gombok kezelése, bonyolult a menű
Egyetlen filmállomány típust ismer, amit viszont a legtöbb videókódoló nem ismer
Nagyon érzékeny a hangállományok sérülésére, gyenge a hibajavító algoritmus
Gyenge a hozzá adott fülhallgató, és nagyon kényelmetlen
A rádió működése nagyon függ az antennaként használt fülhallgatótól

dreamhunter
Bekapcsoltad amikor feltetted a gépre Yesman ??? Am nekem is van egy kis problémám ... hogy nem kompatibilis a gépemmel pedig az előírások felett van jóval. tudna valaki segíteni ???
Előnyök:

olcsó

Hátrányok:

akkumlátor töltése

dreamhunter
Amikor rákapcsolod a gépre akkor be kell kapcsolni ! Ugy csináltad ? yesman ? Am nekem semmi bajom nincs eddig vele ... kivéve egy hogy nem kompatibilis a gépemmel ezért nem tudom feltölteni. Ha tudtok valami segítséget a hiba leküzdéseben akkor előre is köszönöm a commented :)
A termék vásárlója a terméket itt vásárolta: edigital.hu

vételár, szolgáltatás

Előnyök:

kicsi, könnyű, olcsó

Hátrányok:

nincs saját memória, nehézkes és bonyolult a menürendszer, gyenge a rádió vevője

yesman
Egyszerűen borzalmas!
Gyenge összeszerelés, rövid időn belül az előlap elkezdett leválni, ferde a képernyő, logikátlan, rossz kezelhetőség, MP4 lejátszó (mert a dobozára ez van írva) létére MP4-et nem tud lejátszani, gagyi fülhallgató, csak PC-ről tölthető, a memóriakártyát szinte lehetetlen kivenni belőle, egy ideje a számítógépbe dugva azt mutatja, hogy fel van töltve, de bekapcsolni nem lehet.
Egy forintot nem ér, senkinek nem ajánlom.
Előnyök:

Az ára.

Hátrányok:

Csak az van.