Creative Zen X-Fi2 16GB MP3 lejátszó

Creative - Tárhely típusa: Belső flash memória, Belső memória mérete: 16 GB, Belső memória mérete: 16 GB, Memóriakártyával bővíthető: Igen, Kijelző típusa: TFT LCD, Kijező háttérvilágítás: Van, Video lejátszás: Igen, WMA: Van, OGG: Nincs, DivX: Van, JPEG: Van, Lejátszható video formátumok: AVI, WMV, MPEG, Secure Digital: Nem,... Tovább
K&H 500000ft K&H személyi kölcsön 19381 ft/hó törlesztővel, THM:22,2-27,7%
Minden vélemény - Creative Zen X-Fi2 16GB
Degerg
Angliában vettem egyet, (joval olcsobban). Olvasottak alpjan mindenkepp ki akartam probalni. Igenyes vagyok a fulemre is es ez eleget tett a fulemnek :). Nagyon szepen szol, eroteljesen hangosan is tisztan szol egyszerre.
Előnyök:

Nagyon szepen szol, eroteljesen hangosan is tisztan szol egyszerre. Szep a formaja, birja a leesést, fagyast nem tapasztaltam.

Hátrányok:

Hamar merul, video 3 ora es mar kiabal, 24 ora zene abban az esetbe igaz ha zene kozben lezarjuk a billenytyut ami a kepernyo sotetedesevel jar. 50ezerert nem vennem meg itthon pláne hogy tokot sem adnak hozzá