Concorde D-220 MP3 lejátszó

Tárhely típusa: Belső memória nélküli, Memóriakártyával bővíthető: Igen, WMA: Van, OGG: Nincs, Secure Digital: Nem, SDHC: Nem, Mini SD: Nem, Micro SD: Igen, Micro SDHC: Nem, MMC: Nem, MMC micro: Nem, Memory Stick: Nem, Compact Flash: Nem, Szélesség: 44 mm, Magasság: 29 mm, Vastagság: 13 mm, Súly: 40 g, Közvetlen USB... Tovább
K&H 500000ft K&H személyi kölcsön 19381 ft/hó törlesztővel, THM:22,2-27,7%
Minden vélemény - Concorde D-220
bernya
Lényegében olcsón kapsz elég jó lejátszót, ráadásul kellőképpen hangos is.
Előnyök:

Tegnap vettem fekete színben 2e ft volt. Csatlakoztattam a számítógépre, se kép se hang, ma vissza a boltba gond nélkül ment a csere világoszöldre, most már minden oké. Pioneer fülhallgatóval kb.2500ft nagyon jól szól.

Hátrányok:

Előfordul benne hibás is, ha szerencséd van egyből jót veszel.

Cintia
Szerintem nagyon jó szerkentyű:)
Előnyök:

Kicsi jól elfér mindenhol plusz pont hogy csiptethető , szépen szol, alacsony ár , jól néz ki, több színben van.

Hátrányok:

nem adnak hozzá rendes töltőt (lehet venni) szar a fülhallgatója: nagy bumszli egy perc után fáj tőle a fülem. mindig kiesik de olcson be lehet szerezni egy ujjat és akkor minden jó :) én szeretem :)

magus19 a terméket itt vásárolta: edigital.hu

Masszív, és kicsi legyen!

Előnyök:

Úgy jó ahogy van, nekem teljesen kielégíti az igényeimet!

Hátrányok:

A mellékelt fülhallgató nem a legjobb, lehetne jobb minőségű!!!

Huti a terméket itt vásárolta: edigital.hu

Alacsony ár, kicsi méret, praktikusság.

Előnyök:

Kiváló ár/érték arány , Minden igényt kielégít amit ilyen árkategóriában el lehet várni.

Hátrányok:

Az első termék amit vásároltam nem működött ,de a boltban zökkenőmentesen kicserélték.

uD a terméket itt vásárolta: edigital.hu

A lehető legalacsonyabb ár.

Előnyök:

Minden funkcióját kiválóan ellátja. Az SD kártya miatt könnyű a kezelhetősége és sokoldalú. Akár háttértárként is alkalmazható. Az árához képest meglepően jó, csaknem kiváló hangzás.

Hátrányok:

Az egyetlen hátránya, hogy a lejátszandó anyagot nem tudja könyvtáranként kezelni.

Béni
Kettőt vásároltam, király a hangzása is meg minden, az egyik elromlott (talán túlságosan lemerült). Újat veszek helyette.
ztoth02 a terméket itt vásárolta: edigital.hu

Olcsó mp3 lejátszó legyen.

Előnyök:

Olcsó.

Hátrányok:

Nagyon halkan szól.Tömegközlekedve használhatatlan.