Apple iPod touch 8GB MP3 lejátszó

12 ajánlat, 9 bolt kínálatában, 48 379 Ft-tól 68 023 Ft-ig Árfigyelő Összehasonlítás
Típus: Mp3 lejátszó/Mp4 lejátszó, Tárhely típusa: Belső memória, Belső memória mérete: 8 GB, Belső memória mérete: 8 GB, Kijelző típusa: LCD, Kijező háttérvilágítás: Van, WMA: Nincs, OGG: Nincs, ID3 tag: Van, DivX: Van, JPEG: Van, Szélesség: 61.8 mm, Magasság: 110 mm, Vastagság: 8.5 mm, Súly: 115 g, Rádió: Nem, Diktafon: Van, Áramforrás:... Tovább
Mások szerint a termék:
Licitálj a termékre a aukciós oldalon!

Vélemények - Apple iPod touch 8GB

4.6
13 vélemény
kiki
(2010/01/22)
hasznos vélemény (2) | haszontalan vélemény (6)
én is szeretnék 1 ilyet venni de lehet h kivárom a szeptembert mert "elvileg " akk jön ki az új
Előnyök:

'"""""

Misi
(2009/11/22)
hasznos vélemény (12) | haszontalan vélemény (1)
Kérdésem lenne!

A Wifi ebben mit takar, úgyanúgy netezni lehet vele mint egy Iphone-on, vagy csak valami korlátolt dolog?
Szűcs Zsuzsa
(2009/09/18)
hasznos vélemény (2) | haszontalan vélemény (4)
Szerintem egy nagyon jó készülék, én is ilyet akarok most venni :D
Előnyök:

nagy kijelző, designe, érintőképernyő

Hátrányok:

csak az hogy nagy helyett foglal. meg nem olcsó készülék.

Szakértői cikkek - Apple iPod touch 8GB

hwsw.hu

2009/06/24Kipróbáltuk: Apple iPod touch

Az Apple iPod Touch biztosan ott van az általam látott legcoolabb készülékek között, s ezt a véleményemet minden ismerősöm osztotta, aki megnézte, megérintette, kipróbláta. A készülék egyébként is rendkívül feltűnő, ha elővettem például a metrón, hogy a következő számra ugorjak, a körülöttem ülők mindig kíváncsian nyújtogatták a nyakukat, vajon mi is lehet nálam. (Forrás: hwsw.hu)

technet.hu

2009/06/19Apple iPhone light - Apple iPod touch MP3 lejátszó teszt

A múlt hétvégén nálam vendégeskedett a telefon nélküli Apple iPhone, az Apple iPod touch MP3 lejátszó.https://backend.arukereso.com/ContentMatchedNews.php?fl=1&fm=0&sfn[0]=0&sfn[1]=1&operation=Change&qf3=apple%20ipod&rec=31877 A szeptemberben bemutatott divatos médialejátszó a mobil változattal ellentétben (nem kevés pénzért) már hivatalosan is megvásárolható hazánkban. (Forrás: technet.hu)

nonstopmobil.hu

2009/06/19Apple iPod Touch MP3 lejátszó – szegény ember Apple iPhone-ja

Lehet, hogy kicsit erős a megfogalmazás, de lényegében erről van szó. Amíg a magyar ember (hivatalosan) nem juthat Apple iPhone-hoz, kénytelen megelégedni az Apple iPod touch MP3 lejátszóval. Jó ez nekünk? Igen is, meg nem is… (Forrás: nonstopmobil.hu)

beszeljukmac.com

2009/06/19Kipróbáltuk: Apple iPod touch 8GB MP3 lejátszó (teszt)

Az Apple iPod touch 8GB MP3 lejátszó biztosan ott van az általam látott legcoolabb kütyük között, és ezt a véleményt minden ismerősöm osztotta, aki megnézte, megérintette, kipróbálta. (Forrás: beszeljukmac.com)

Videók - Apple iPod touch 8GB

Apple iPod touch 8 GB!
Apple iPod touch 8 GB! (05:22)
Megtekintve: 89 825
Értékelés: 4.60
Review Apple Ipod Touch 8GB em portugues
Review Apple Ipod Touch 8GB em portugues (09:42)
Megtekintve: 7 003
Értékelés: 4.30
Apple - Ipod Touch 8 GB
Apple - Ipod Touch 8 GB (09:32)
Megtekintve: 10 524
Értékelés: 4.38

Küldj be te is videót!

Apple iPod touch 8GB videó beküldéséhez másold be a YouTube-ról a beküldeni kívánt videó internetcímét.