Apple iPod nano 8GB MP3 lejátszó

iPod - Apple - Tárhely típusa: Belső flash memória, Belső memória mérete: 8 GB, Belső memória mérete: 8 GB, Memóriakártyával bővíthető: Nem, Kijelző típusa: TFT, Kijező háttérvilágítás: Van, WMA: Nincs, Súly: 21.1 g, Közvetlen USB csatlakozó: Nincs, ID3 tag: Van, Rádió: Igen, Áramforrás: Akkumulátor Tovább
Licitálj a termékre a aukciós oldalon!

Vélemények - Apple iPod nano 8GB

Nem tetszik Tetszik
1 2 3 4 5
Vélemény elküldése

Shellys
Legjobban az tetszik benne, hogy szinte nincs is súlya, nagyon jól néz ki, annyi, hogy én szeretem hangosabban hallgatni a zenéket, és jó lenne, ha hangosabbra lehetne állítani. Valamint a videólejátszás nincs túl jó megoldva, bár nem is az a cél, hogy 5.1-ben nézzünk valamit rajta. :D Arra pont megfelel, amire kitalálták.
lacika
Nagyon szertem az apple termékeket nagyon jó minőségűek. Most vettem egy ilyen nanot. Csak jót tudok róla mondani. Inkább zene hallgatásra használom mint videot nézni ezen a kis lejtszón. Nekem tetszik nagyon a designja. A hangzás marha jó.. Kicsit s bárhova magammal vihetem. Nagy a tárhelye s nem kell törölgetni róla. Csaka ajánlani tudom. Picit drágának tartom.
Ross
Azért még nem tökéletes...
Nekem tetszik, hogy lekerekítették az oldalát, és nagyobb már a memóriája, de azért elég bizarr látványt kelt, mikor összedugjuk a fehér Ipod fülhallgatóval. Ámíg ezüst hátlapja volt, jobban illettek hozzá fülhalgatók és a kiegészítők.
Előnyök:
elég nagy memória, jobb külső, szép szín, fényesebb képernyő
Hátrányok:
nem illik hozzá a fehér fülhallgató
nicopolus
A jól ismert I Pod... Mi újat is lehetne róla mondani!?!? Alapjába véve egy igen kitűnő kütyü -mint véleményem szerint a legtöbb Apple cucc- Bár, ezért a minőségért igen borsos árat kell fizetni - mint a legtöbb Apple cuccnál :) - Kezelhetősége, design-ja abszolút kitűnik a többi mp3 közül - bár hozzáteszem ezeket előszeretettel másolja némely "no name" mp3 lejátszót gyártó cég, általában kevés sikerrel - A kérdés, kizárólag az, hogy vagyunk e annyira sznobok :P vagy beleszerettünk e annyira az Apple termékeibe, hogy körülbelül dupla annyi pénzt áldozzunk egy mp3 lejátszóra... ugyanis ennek a feléért már igen szép darabokat lehet kapni, hasonló tárkapacitással... Bár hozzáteszem, hogy aki egyszer elcsábul, az általában nem tér vissza "más" nem Apple cuccra... Összegezve egy jó kütyü, csak drága. :)
Ihász Laura
kicsi a képernyője
Takács Szilvia
Én igazából csak zenét szoktam rajta hallgatni, mert nagyon minőségi darab ez az Ipod Nano, de olyan kicsi, hogy minifilmet, meg képeket a kis kijelzőn nem is lehet látni... A 4gb-ra ráfér egy két kedvenc számom :).. És mivel sokáig bírja az akku, eddig hosszab utazáson sem volt gond 1-2 teljes mixet meghallgatnom... Nekem zöld színben van meg, de egy csomó közül lehet választani... Megfelelő fülessel nagyon tuti ez az Apple mp3 lejátszó...

Videók - Apple iPod nano 8GB

Szakértői cikkek - Apple iPod nano 8GB

itextreme.hu

2 éveApple iPod Nano 8GB MP3 lejátszó: a harmadik felvonás

Az új Apple iPod Nano 8GB MP3 lejátszó, bizony sokat változott az előző, második generációhoz képest. Mostani külseje az eredeti Apple iPod Classic formavilágot idézi, de természetesen miniatűrben, hiszen az új modell 52.3x69.8x6.5 milliméteres méretekkel rendelkezik a súlya pedig, mindössze 49.2 gramm. (Forrás: itextreme.hu)

prohardver.hu

2 éveÚj generáció - Apple iPod nano 8GB 3G és touch MP3 lejátszók

Megnéztük az Apple két újabb iPod zenelejátszóját, a harmadik generációs Apple iPod nano 8GB-ot és az Apple iPhone-ból lett touchot. (Forrás: prohardver.hu)