Összes vélemény
Kitti
3 éve kaptam Németországból a Nano-mat, akkor nagyon menőnek számított. Az enyém gyönyörű alma zöld. Nagyon szeretem, kaptam hozzá egy tároló tokot, hogy ne karcolódjon, bár így nem látszik agyönyörű színe, de ha leejtem nem lesz baja. Egy nem tetszik benne, hogy i-tuns programmal kell rárakni a zenéket és sokszor voltam úgy, hogy nem ugyanarról a számítógépről raktam fel a zenéket és letörölt mindent, ha egy másik i-tunsra csatalakozott. Amúgy elég jó az érintő gombja, hogy azt tekerve lehet hangerőt szabájozni, bár a fülhallgatója egy kicsit kényelmetlen, legalábbis nekem és már eléggé recseg.
luy19

tesztelésre beszereztem egy ipod nano 4gb-os cuccot!
szinkronizálásban nagyon jó,gyosr megbizható,akumlátor is elég jó birja,viszont tok nélkül nagyon karcolódi a háta és a kijelzó,szilikontok véd de a kijelző ugyan ugy karcolódik,letölthető játékokat pedig walamiért én nem tudom telepiteni,amugy 9pontot adok 10ből
Bence

jó kis lejátszó ez a Nano 4gb-os... nem gondoltam volna, hogy ilyen nagyot szól!a 4gb-ra référ az egész gyűjteményem. Volt egy akksihibás Apple Ipod-om, akkor kezdtem tartózkodni egy picit tőle, de rájöttem, hogy hangra, és minőségben nincs jobb. Ez szerencsére sokáig bírja, így 1-2 utat nyugodtan lehet zenét hallgatni töltés nélkül. Nekem az egyedüli kényes pont a zene feltöltése a gépre iTunes-zal lehetséges csak :SSSSS...
sada

Helló Mindenki! Kérlek, segítsetek! Gyerekem kapott ajándékba egy ilyen "csodakütyüt", csak éppen semmi leírás nincs mellé. Nem vagyok valami nagy szakértő, így csak sírás lett az ajándékból. Honnan lehetne magyar nyelvű, részletes leírást letölteni? (Az apple honlapján csak angol nyelvűt találtam) Néhány dologra rájöttünk, de pont a feltöltés-lejátszás nem jön össze...Előre is köszönöm!
Katalin

Sziasztok!
Nagyon tetszik a termék! Mindent lejátszik ami zene s a videokat is kezeli. Kis helyen is elfér. Bárhova magammal vihetem. Sokkak jobban tetszik mint a társai. Ráadásul több ezer zene ráfér. Nagyon könnyű kezelni.Gyorsan lehet navigálni a menüben!
vinna

ricsi
MárkT

Kedves SADA - nak Írnám hogy itunes nevü program kell hozzá, amit a hivatalos apple honlapról tudsz letölteni. utána meg szinronizálással lehet feltenni a zenéket, én is elég sokat szorakoztam vele de kb 1 és fél óra szorakozás után rájöttem hogyan is kel., jó kis gép mindenesetre megéri a pénzét , egy kicsit csinálhatták volna egyszerübre is az itunes programot mivel elég macerás feltenni rá dolgokat , de mindenképpen szeretem, jó kis kis zenélő kütyű , a sima mp3 lezátszók elbujhatnak messzire akárki akármit is mond.
Előnyök:
Beletekerés a zenébe szakadozás mentesen, zeneszöveg lehetőség, jó tartós, hosszú lejátszási idővel tartó akumlátor, farmer kisebbik zsebébe is elfér :D
Hátrányok:
Itunes program lehetne egy kicsit fehasználó barátab is.
A karcolodás nálam is látható volt, egy idő elteltével. :DD:D:D:D