Alcor Lux 2GB MP3 lejátszó

Tárhely típusa: Belső flash memória, Belső memória mérete: 2 GB, Belső memória mérete: 2 GB, Video lejátszás: Igen, Vastagság: 7.8 mm, Rádió: Igen, Áramforrás: Akkumulátor, Lejátszási idő (audio): 10 óra Tovább
K&H 500000ft K&H személyi kölcsön 19381 ft/hó törlesztővel, THM:22,2-27,7%
Minden vélemény - Alcor Lux 2GB
Zsanna
Nekem most 3 éves a kütyüm, és eddig szépen bírta a strapát (pedig nem kíméltem ám). Mindent tud, amit kell, és amit írnak róla. Sajnos valamiért 2 napja tönkrement az érintkezése és fülhallgatótól függetlenül csak recseg :S (megjegyzem, sok más márkájú lejátszónál is hallottam már ilyen problémáról pár év után). Eleinte voltak vele kisebb lefagyásos hibák, de azok hamar abbamaradtak.
Előnyök:

Megbízható, kicsi, könnyű, szép, strapabíró, átlátható a menü és könnyen kitanulható a kezelése, abszolút jól működik

Hátrányok:

Ahogy előttem is írták már, zavaró az az effektus, hogy a zeneszámok elejét halkan kezdni és utána hangosodik csak fel (bár nem tudom neked miért kezdi hangosan és utána halkan, nekem ilyen sosem fordult elő, esetleg vidd vissza garaciára), az érintő gombok miatt néha (főleg télen) nem érzékel 100%osan, és sokszor egy picit lomha.

Kincses Dorina
Az Alcor Zed 2gb és a Lux 2 gb között vacilláltam, de a nagyobb kijelző miatt emellett tettem le a voksomat, meg nem volt sokkal drágább. Ugyanis néha úton szoktam minimozizni is :).. A zenében a mélyek kicsit dobozhatásúak sajna :(, de lehet csak a hozzáadott fülhallgató miatt! Erre rájövök később. A 2gb-ra bőven ráfér egy film, és egy pár a kedvenc számaim közül, így ha 3 órát vonatozgatok hétvégén, nem unatkozom :). Laptoppal ez kicsit kényelmetlen lenne nekem..
N. Tibi
Tegnap cseréltem le egy ilyenre a párnaposan meghalt AVS-emet. Így elsöre jónak tűnik, gond nélkül viszi az AVS-hez már lekódolt videókat, viszont az mp3-lejátszásnál valami nem klappol. Minden dal elején 1 pillanatatra hangosabb az átlagnál, aztán szinte teljesen elnémul és 2 vagy 3 lépésban újra felhangosodik a normálisra. Ez másnál is így megy, vagy csak én vagyok ilyen szerencsés? Vigyem vissza egynaposan, míg van rá lehetőségem, vagy próbálkozzak esetleg másik firmwerrel?
Tomikapc
ALcor Lux 2 GB
Én egy ilyen példányt használok, nagyon jó, mindent tud amit leírtak. Külön kijelző beállítások, saját eqalizer, a felbontása 320*240 (a menetrendet rátettem kép formában!!!) a Gyorsulásérzékelőnek a menüben sok értelme nincs (nagyon hülyén néz ki), de !!ki lehet kapcsolni!! Környezet a későbbi játékoknak: megfelel, de kicsit nehéz hozzá játékokat találni.
Egyszóval ez egy nagyon jó lejátszó és a dizájn is tökéletes!