2 és fél évig működött
2 és fél év után elromlott, 2 év garancia volt rá. 30 Ezer fo...

A termék 3 évig működött.
Sokszor írt ki a program hibakódot. A fedelét sokszor csak nagyon nehezen lehetett kinyitni, pedig mindig megvártuk az előírt időt. Természetesen 3 év elteltével ugyanaz romlott el, mint a korábbi Indezitnél: a program-panel, így új mosógép vásárlását javasolta a szerelő. Más ismerőseim is ugyanazen hibákról panaszkodtak az ilyen márkájú mosógépekkel kapcsolatban.

Szép...
Ahogy már írtam, 2 és fél év füst, mint kiderült, vezérlőpanel csere, kb. 40 e Ft.. A szerelőegyik alternatívája volt az átalakítás egy egyszerűbb modellre, így talán nem 2 évenként fog bedögölni. Szerinte ez nem 6. érzékes mosógép, gusztustalan marketingfogás a whirpool részéről. Én sem veszek több whirpool terméket...

1 évig hibátlanul ment , és mást nem tudok .
Az F12 hibakód és a villáskulcs ikon megkeseríti az életünket .
most 2év 1 hónapos , akönyvébe nincs beleírva hogy nem lehet mosni vele, akár minden nap .
2 gyerek mellett állandóan megy a gép , pontosabban menne ha nem állna meg .
Mi csak egy megbízható gépet szerettünk volna , DE EZ NEM AZ .

Ennek ellenére úgy kezelték az ügyet mintha váratla véletlen hiba lenne és kicserélték a programkapcsolót 30 ezer forintért. Mivel muszáj mosnunk belementem és kértem a javítást.
Az életbe soha többet Whirpool terméket nem veszek, egy korrekt gyártó ilyenkor visszavonja a piacról a terméket, nem pedig tovább árusítja mintha minden rendben lenne vele.
2 és fél évig működött
2 és fél év után elromlott, 2 év garancia volt rá. 30 Ezer forint volt a javítása

Előnyös mert : tudom mennyi perc van még a mosásból.
Sajnos csalódtam mert 2-éve vettem de 1-éve küszködök az F-23 hiba kóddal. Sajnos a vásárlási blokkot a jótállással úgy elraktam, hogy nemtalálom. A javítás így eléggé borsos húzós ár.

A régi mosógépem elromlott. Korábban a mosogatógépemet is Önöktől rendeltem/Whirlpool márka az is/.
Ez a márka nagyon megbízható.
Kiváló termék, nagyon energiatakarékos.
Nincs hátrányos tulajdonsága.

Kiterjesztett Garancia