Nincs.
Azt gondolom, hogy a Whirpool termékek ára rettenetesen magas ahhoz képest, hogy max 3 évig működnek. Ezen kívül az Whirpool mosógépeknél a 3 év alatt is rengeteg hiba jön elő. Nálunk sokszor jelzett ki programhibát, nehezen nyílt a fedele, sokszor teljesen beragadt. A végítéletet a program-panel mondta ki. A gyenge minőségnek köszönhetően körbeforgott a gomb (más ismerőseim is ugyanerről panaszkodtak) , javíthatatlan volt, ezért új terméket vagyunk kénytelenek vásárolni.

Centrifuga fordulatszám, felső betöltés, ár.
Tudja a gép amiért megvettem.
Meg vagyok vele elégedve. Azért vettem, mert ezek voltak az elvárásaim. Ha olyan elvárásaim lettek volna amit nem tud a gép, nem vásárolok ilyet.

Az ára és hogy megbízható termék legyen. A víz és energia takarékossága. Tetszetős kivitel.
Jó, nekem tetszik........... )) )) )) )) )) ))
A kossuth nem jön be rajta... :-) )) )) )) )) )

Az ár-érték arány volt a legfontosabb.
Tökéletesen működik, semmi probléma nem volt vele az elmúlt - még elég rövid - idő alatt.
Egyelőre nem tudok ilyet mondani.

Energiatakarékosság, megfizethető ár, megbízhatóság, kategóriájában kimagasló teljesítmény, márka ismerete.
Csendesen, megbízhatóan, jó teljesítménnyel végzi a dolgát.
Széles program választékkal, egyszerű kezelhetőséggel rendelkezik.
A szokásos Whirlpool betegség: nehezen tisztítható mosószeradagoló.

Megbízhatóság, energiatakarékosság, vízfogyasztás és ami általában az emberek nagy többségénél szokásos.
Eddig tökéletesen működik, egyértelmű a kezelhetősége, és halk.
Eddig nem tapasztaltam.

Felültöltős mosógépet kerestem a megadott árkategóriában, amely lehetőség szerint tud extra gyors mosást is (15 perc). A szóba jöhető mosógépek alatt elolvastam a véleményeket, és azokat átlagolva, valamint a saját igényeinket figyelembe véve döntöttem a termék mellett. szintén szempont volt, hogy ne legyen nagyon hangos a mosógép. A termék ára középkategóriás, amely számunkra szintén megfelelő.
Szépen mos, könnyen kezelhető, az extra gyors mosás (frissítőprogram) segítségével az alig hordott ruhákat gyorsan, kíméletesen lehet kimosni.
Számomra a hangja sem túl vészes, még centrifugálás közben sem.
Kiszállításkor rövid kifolyócsővel hozták, így egy "toldást" kellett pluszba venni hozzá, így amíg azt pár napon belül be nem szereztük, háttal kifelé kellett beállítani a mosógépet.

3 éves kiterjesztett garancia erre a termékre már 6 045 Ft-tól. Kösd meg most!
Kiterjesztett Garancia