Whirlpool - Kialakítás: Szabadonálló, Kivitel: Felültöltős, Energiaosztály: A+, Mosási hatékonyság: A, Centrifugálási hatékonyság: C, Szárító funkció: Nincs, Késleltetett indítás: Nincs, Aquastop: Van, Mosókapacitás: 5 kg, Energiafogyasztás (mosás): 0.85 kWh, Vízfogyasztás: 45 liter, Centrifuga fordulatszám: 1000 ford./perc,... Tovább
Tchibo Itt az új Tchibo stranddivat, hogy nyáron is tökéletes formában légy!
VÉLEMÉNYEK ÉRTÉKELÉS SZERINT

5.9 %

0 %
Leghasznosabb vélemény
2012.04.01

Előnyök:

Egyenlőre jók a tapasztalataink. Szépen mos, nem töri a ruhát.

Hátrányok:

Nekem hiányzik egy digitális kijelző (a program futási ideje, e...

Minden vélemény - Whirlpool AWE 2519
Bud László a terméket itt vásárolta: plazamarket.hu

Régi, meghibásodott Whirlpool H 560 típusú mosógépe lecserésére kellett, édesanyámnak, hasonló, egyszerűen kezelhető gépet venni. Szolgáltatások, centrifuga fordulatszáma.

Előnyök:

Egyenlőre jók a tapasztalataink. Szépen mos, nem töri a ruhát.

Hátrányok:

Nekem hiányzik egy digitális kijelző (a program futási ideje, esetleges hibakódok). Az a típus, amiben van ilyen, lényegesen drágább, az árkülönbséget nem éri meg ez a szolgáltatás.

A termék vásárlója a terméket itt vásárolta: electronicoutlet.hu

Minőség, technikai paraméterek, alacsony ár.

Előnyök:

Szépen, tisztára mos, majdnem szárazra centrifugál.

Hátrányok:

Kissé zajos működés, főleg centrifugáláskor.

Éva a terméket itt vásárolta: electronicoutlet.hu

A mosógépem cserére szorult.A vásárolt gép centrifuga módozatai.

Előnyök:

Mindenféleképp a 15 perces frissítő mosási ill.a 18 program választási lehetősége a pozitivum.

Hátrányok:

Egyenlőre hiányosságot nem tapasztaltam.

FeLiCiTa
ez a 3. whirlpool mosógép amit használok az első ablakos volt sokatbírt elköltöztünk otthagytuk utána jött egy felültöltős jó volt csak nem szerettem mert awg tipusú volt és nehéz volt a ruhabepakolása mindig beesett a gépházba mert nem volt gumilya gyárilag és az adagolóját se tudtam levenni undorító volt és koszos utána már centri sem ment rajta a csatom beszorult a szűrőbe és széttörött a szűrőház másképp nem lehetett kivenni eladtam utána vettem egy felültöltős electroluxot 2 évet bírt programpanel baja volt majd végül viszatértem a jó öreg whirlpoolhoz ez a legjobb lehet pucolni az adagolóját is
Előnyök:

olcsó jó strapabíró

Hátrányok:

semmi ilyesmi :D

Kardfogu a terméket itt vásárolta: bemutatoterem.net

Ár, használati lehetőségek.

Előnyök:

Csöndes, alacsony energia felhasználás.

Hátrányok:

A vízelvezető cső kicsit rövid.

A termék vásárlója a terméket itt vásárolta: bemutatoterem.net

Ára és már régebben is Whirpool mosógépünk volt

Előnyök:

A centrifuga gyorsabb, energia takarékos programjai vannak

Hátrányok:

Még nem tudom, remélem semmi

Dóri
az ára miatt
Előnyök:

csak az ára miatt...

Hátrányok:

A mosógép bolyhosra, fakóra és agyonhasznált látszatúra mossa még az új ruhát is, kímélő programon is!!!

hfnuser
Előnyök:

Könnyű üzembe helyezni, csatlakozások használatra készek, csendes, szép esztétikus, kicsi energiafogyasztás!

Hátrányok:

Egyelőre nincs rossz tulajdonsága

Loncsi a terméket itt vásárolta: bemutatoterem.net

Eddig is Whirlpool mosógépeim voltak, teljes mértékben elégedett voltam mindegyikkel. Elöltöltős elődjét méretei miatt kellett lecserélnem. Árkategóriájában, energiatakarékosságában, a mosható ruha mennyiségében számomra ideális választás volt.

Előnyök:

A 15 perces gyorsmosás kényelmes sokszor, csendes, méretében kicsi, s mindemellett szépen is mos.

Hátrányok:

Hiányolom az öblítőstop funkciót. Egy apróság, mivel felültöltős a mosógép, a mosószer- és öblítőtartóban megrekedt víz a mosógép kinyitásakor a már kicentrifugázott ruhára folyik, vagy a kezemre :).

A termék vásárlója a terméket itt vásárolta: bemutatoterem.net

méret, fogyasztás, teljesítmény, funkciók

Előnyök:

kiszámíthatóan működik, egyszerű a kezelése

Hátrányok:

program félbeszakítás/folytatás hiánya