milyen programok találhatók, halk, energiai fogyasztás,
szépen mos, halk, egyszerű a kezelése, megfelelő mennyiségű program van rajta,
hőfok szabályozható
féltöltet nincs, marad víz a tetőben ami felnyitáskor visszafolyik a ruhára

Ár érték arány
Működik nincs vele nagy gond: -D
Én "P" típust vásároltam.. Amit úgy hittem valami extra programot rejt sőt még a termékleírás is kiemelt néhány alap dolgot ami engem mint laikust kissé megtévesztett. A "P" nem jelent mást mint hogy a kezelő felülete és minden papírja lengyel: -D Semmi különbség nincs az alapmodellhez képest. Sérelmezem az eladó részéről, hogy ezt nem közölte, így 2X meggondolom majd hogy ezen oldalról rendeljek...

Olcsó, megbízható, takarékos, könnyen kezelhető terméket kerestem.
Eddig rendeltetésszerűen működik, külön pozitívuma nincs.
A lengyel kezelőpanel kicsit nehézkessé teszi a kezelést, de egy kis plusz munkával orvosolható.

Ár és a szolgáltatások, valamint az áruház házhozszállítási költségei.
Kellemes, egyszerű kezelés
Lengyel nyelvű használati utasítás, a magyar nyelvű fordítás nem felel meg az eredetinek. A kapott gép tipusa AWE 2519 P.

Amíg működött jó volt.
Másfél év után erősen rozsdásodik több helyen.
Pár napja döglött meg, 2. 5 év után.
Elpusztult a vezérlője (programkapcsoló panel).
Jelenleg javítás alatt, kérdés hogy fog-e működni.....

Jó ár-érték arány, kis helyen elférjen, megbízhatóan működjön, hamar megkapjam.
A korábbi vásárlók véleménye a termékről igen jó volt.
Viszonylagos kis fogyasztása, és kisebb teljesítménye is fontos volt, mert maximum 2 fő mosási igényét kell teljesíteni.
Jól mos, csendes, centrifugája erős, mosás és centrifugálás közben is szinte mozdulatlanul áll a helyén. Egyszerű működés, nem drága, egyszerű használat, könnyű beszerelés és beüzemelés.
Megdöbbentem, hogy magyar nyelvű használati utasítás nem volt hozzá. Fogyasztóvédelmi szempontból ez Magyarországon KÖTELEZŐ! !! Jótállásért utólag kellett telefonálni! !!
Tisztában voltam vele, hogy lengyel kiírása van, de meddig tartott volna a magyar nyelvű sablont mellékelni! Tehát a termék jó, de a törődés, a vásárló kiszolgálása magyar nyelvű tájékoztatókkal (jótállás, használati utasítás, magyar sablon) nagyon gyatra! Azt gondolták, itt van nesze, aztán kezdj vele, amit tudsz! Tipikus magyarországi hozzáállás!
Ajánlanám a terméket, a honlapot (kereskedőt) viszont csak fenntartásokkal! !!

3 éves kiterjesztett garancia erre a termékre már 6 045 Ft-tól. Kösd meg most!
Kiterjesztett Garancia