Samsung - Kialakítás: Szabadonálló, Kivitel: Elöltöltős, Energiaosztály: A+, Mosási hatékonyság: A, Centrifugálási hatékonyság: B, Szárító funkció: Nincs, Késleltetett indítás: Van, Aquastop: Van, Mosókapacitás: 7 kg, Energiafogyasztás (mosás): 1.19 kWh, Vízfogyasztás: 56 liter, Centrifuga fordulatszám: 1200 ford./perc,... Tovább
Tchibo Itt az új Tchibo stranddivat, hogy nyáron is tökéletes formában légy!
Minden vélemény - Samsung WF0702NCE
GE a terméket itt vásárolta: armatrix.hu

Mosógépet azért vásároltam, mert szükségem volt rá. A termék kiválasztásakor első sorban az árát figyeltem, másod sorban az egyszerre mosható ruha mennyiségét néztem, és a centrifuga teljesítményét. Fontos volt az is, hogy olyan márkát válasszak, amiben megbízok.

Előnyök:

Jól mos.

Hátrányok:

nem szárít, de ez azért lehet, mert nem olyan gépet vettem, ami tud szárítani. Szóval pont azt tudja, amit én akartam.

A termék vásárlója a terméket itt vásárolta: ematrix.hu

leginkább az ár és az átvételi pont

Előnyök:

működik

Hátrányok:

a leírtakkal ellentétben nincs vasalás könnyítő programja

Kiss Renáta
Gyorsan döntöttem és nem átgondoltan.Sajnos elég nagy csalódás volt...Soha nem írtam ilyen helyekre,de ezt most mindenképp..
Előnyök:

Elfogadható az ára, a 7kg mosótöltet,garancia 1200 fordulat stb....lehet csak én voltam peches vele 【ツ】

Hátrányok:

Bárki bármit leírhat,de nem mos szépen.. vagy nagyon hosszú a program vagy túl rövid (120,65,15 ??? perc) az 1200 fordulat ledarálta a papucsom..nem kidobni hanem kimosni szerettem volna ...Hangos,kevés vizet használ stb.

Kingi
Nekem remekül bevált, ár minőség arányában :) whirpoolom volt, hát azt lazán lekörözi. Gyönyörűen mos.
A program nekem bőven elég
Előnyök:

Ár minőség és,hogy most 5 évet adnak rá garanciát.
Tetszik a babaruha program, a gyerekzár-2 pici mellé- nagy az ajtaja, simán be lehet tenni egy pokrócot . Valahogy mintha kevesebb mosópor kellene bele.

Hátrányok:

Nekem megfelel

Csonka Ferenc a terméket itt vásárolta: bemutatoterem.net

Elérhető ár, legtöbb használható fungció!

Előnyök:

Nagyon jó, hozza a tervet!

Hátrányok:

Kevés az állítható rövid program, ebből lehetne több.

Nyiri Emese
Utólag tudtuk meg, hogy a termékismertetőn feltüntetett decibelekre nem érdemes alapozni.
Előnyök:

Szépen mos, könnyen kezelhető.

Hátrányok:

Meglepődtünk, milyen zajos. Visszamentünk a boltba, mert azt hittük hibás. Kellemetlen a hangja.

A termék vásárlója a terméket itt vásárolta: bemutatoterem.net

Nagy dobméret, alacsony fogyasztás, előltöltős, ár

Előnyök:

Minden a várakozáűs szerint alakult

Hátrányok:

nincs