Elfogadható, megfizethető ára van.
Nem mos szépen, büdösek a ruhák, bármennyi és bármilyen mosĂ...

SZÜKSÉGEM LETT EGY MOSÓGÉPRE.
ENERGIA- ÉS VÍZTAKARÉKOSSÁG, MINÉL KEDVEZŐBB ÁR-ÉRTÉK ARÁNY ALAPJÁN PRÓBÁLTAM DÖNTENI.
SZÉPEN MOS, CSENDES ÉS JÓL VARIÁLHATÓ PROGRAMOK VANNAK BENNE
EGYELŐRE MÉG NEM TALÁLTAM ILYET

Elfogadható, megfizethető ára van.
Nem mos szépen, büdösek a ruhák, bármennyi és bármilyen mosószert, öblítőt használok. Sokszor mosás után érzem még a parfüm illatát a pólókon.
Nekem centrifugázásnál nem ugrál el, csak 9 'percnél' sokszor forgatja a ruhákat, akár fél óráig is. Erre azt mondta a szerelő, hogy a Samsungnak van a legérzékenyebb súlyautomatikája és tegyek bele kevesebb ruhát.

Ha egyszer megszabadulok tőle, nem lesz újabb lehetősége bizonyítani mosás terén a dél-koreai piacnak.
Sajnálom. Pedig jó is lehetett volna.
Keskeny, mutatós, és alacsony energia fogyasztású
1, 5 évesen csapágyas lett. Most másodszor is, 2, 5 évesen. Pénteken viszik el, 3-5 munkanapot mondtak javítás/csere határidőnek. Kíváncsi leszek. A szennyes meg csak gyűlik.
A SSG ügyfélszolgálata szerint a gyerek overall-jától lett csapágyas, mert ezt a gépet nem fokozott igénybevételre találták ki. Heti 6 adag ruhát mosok, plusz a kabát / overall. Sztem ez nem sok. Szerintük az.

Inkább nem ajánlom senkinek ! !Mivel eddig márka hű voltam a Samsunghoz , de most váltani fogok ! !

? ?van neki?
2 év jótállás ami azt jelenti, hogy fél évente hívom a szervizet. január 7. -én lement a jótállás és a gép 10. -én csapágyas lett ismét. gratulálok a Samsungnak . most ismét vehetek egy másik mosógépet. vissza sírom a régi hajdú gépeket, ők évtizedekig birták.

Centrizés közben valóban elmászkál ez is mint a régebbi konstrukciók.
Műszakilag csak az lett az áttőrés a 20 évvel ezelőtti mosógépekhez, hogy sűrűbben kell majd kidobni őket, 5ször sűrűbben........
Alapjában szinte csak negatív véleménnyel tudok lenni az említett modellről.
Az első pár hétben elégedett voltam, mert csendesen és viszonylag jól mosott. Ez azomban gyorsan megváltozott, most inkább már dühös vagyok.
1, 5 éves, de már másodjára lett csapágyas a dobja.
Működés közben olyan, mint amikor a "szojuzt" kilőtték kb.
Első alkalommal 21 napig javították (természetesen csere gépük nem volt) és utánna kaptam vissza. Most várom a második javítási procedúrát.
Azért az vicc, hogy egy 1 éves gép csapágyas és szivattyú cserés lesz heti 4-5 mosástól. Nem pufajkákat mosok vele, csak normál ruhákat.
Az előttem szólokkal egyetértek abban, hogy az ajtó érzékelő is elég kisipari. Benyomva kell tartani, hogy egyáltalán hajlandó legyen mosni.
Helyszínen nem javítható, mert ezen a "szuper szerelők" nem tudnak csapágyat és szimeringet cserélni cirka: 45 perc alatt, mint én tettem régebben az enegomaton 3-4 évente. Ehhez már komplett hátlap csere kell, amit garancia idő lejárta után kb: 25-30 ezerért adnak majd.
Nem mindegy hogy: energomat 2 csapágy 2 szimering 4-5 ezer vagy Samsung hátlap csapággyal 25-30 ezer! !! !!
Évek óta nincs szerencsém a mosogépekkel.

Keskeny , keveset fogyaszt.
nem bir centrifugálni

Szép, modern, tisztára mos, keveset fogyaszt.
A centrifuga, de az nagyon, kb: 20x raktam vízszintbe, mosótöltettől függetlenül elrázkódik a helyéről (a gyári rögzítőcsavarokat természetesen mind kiszedtem)
a ruhákat már szinte minden lehetséges variációban elhelyeztem benne, de az eredmény nem változott.

A balatoni nyaralómba tavaly hasonló mosógépet vásároltam és miután bevált, - tavaly és idén nyáron egyaránt meghibásodás nélkül, azaz kiválóan működött két-két hónapon keresztül, döntöttem úgy, hogy az egyik bp. -i kislakásomba is hasonlót veszek.
Még nem próbáltam ki, tehát nem tudom minősíteni, annál inkább az értékesítő céget tudom dicsérni, mert egy korszerűbb változatát ajánlotta, mindössze néhány ezer Ft-vel drágábban, mint amennyibe a tavalyi készülék került. (Igaz ez a készülék már Kínában készült és nem Dél-Koreában)
Kifogástalan szolgáltatást kaptam, a megadott időpontban szállították ki, mi több a M. o. -on szokásos de. 9. 00 -14. 00 h, illetve du. 12. 00-18. 00 h helyett, egy órával a készülék pontos érkezése előtt telefonhívást kaptam, és nem kellett egy fél napot várakozással töltenem az üres, nem lakott lakásban. Ezért külön köszönet a cégnek.
A lemezei vékonyabbak, fólia borítja a hátlapját is és még több benne a műanyag, úgy ránézésre.
Tudomásul kell venni - nem könnyű - hogy a mai háztartási gépek még csak nem is tíz, legfeljebb öt-hat évre gyártódnak. Ezen dolgoznak a műszaki termékek piacain mérnökök tíz és százezrei, nehogy tovább tartsanak a produktumaik.
Ez szomorú, de egy mai - agy-mosott - fiatal meg is magyarázta, mi lenne ha 20 évig működnének, nem lenne munkájuk, havi nettó 70-80. 000, - Ft-ért. Igaza van, csak nem a magyar viszonyok közepette, ahol minden műszaki áru többe kerül, mint a 3-10-szer nagyobb keresetű, boldogabb európai országokban. Ez a fiatal egy hónapig dolgozik érte, éhen-szomjan és a híd alatt töltve éjszakáit, villany, víz és gázfogyasztás nélkül. Jól átmosták az agyát, köszi Globalizáció!
Egy dologról még szólnék, mert egy másik cégtől egy hűtőgépet is vásároltam. Mindkettő esetében a terméket kiszállító cég aláírásával és pecsétjével kaptam a garancialevelet és nem attól a Net-áruháztól, amelyiktől megrendeltem a mosógépet, illetve a hűtőszekrényt. Ez probléma lehet, ha meghibásodnának a készülékek, de ítéljünk előre. A hűtőszekrényt egy hétig működtettem és nem volt vele semmi baj, a mosógépnek is indulnia kell és legalább öt-hat évig működnie. A további éveket már én is ajándékként fogadom, amikor visszatérhetünk a minősítésre.

Kiterjesztett Garancia