Olcsó, és keskeny mosógép!
1, 5 hónapja vásároltuk a mosógépet, már 2-szer előfordult, hogy program megzavarodott... Minden lámpa villogni kezdett, ilyenkor mosógépet lekapcsoltam áramtalanitottam majd ujra indult a mosás, ez időbe és energiába+vizbe is drága. Tegnap újabb hiba jött elő, 20 perces frissitő mosást szerettem volna alkalmazni, de sajna vizet a mosás végén nem szívat ki.... plusz centrit kellett beindítanom! !! Szervizt félek kihvni, mert a mosógép füzetébe az van írva, hosszabbitót ne használjunk... (nem hinném, hogy ez okozhat kárt, de kiszállási díjat sem szeretném kifizetni)....

Keskeny, rövid program az utcai ruhákhoz. Eddig jó volt. (2, 5 évig)
Egy év múlva az oldala rozsdásodik amelyre nem érvényes a garancia! Mai napon az áramingadozás miatt elromlott a gép. Szerelő szerint az elektronika. Legolcsóbb felújítás kb. 17 eFt, de még nem biztos, hogy javítható.

Jó szervízháttér (Indesit-hez az utosó gombig van minden... Apám szerelő)
Keskeny kivitel (Így több hely marad a fürdőben)
Elérhető ár.
Azt adja amit vár az ember... minden rendben van, egyszerű mégis sokfajta programbeállítási lehetőség
... Idáig semmi

Olcsó, A kategóriás, kis helyigényű, sokféle programmal rendelkezik.
Szépen mos, állítható a víz hőmérséklete és a centrifuga sebessége. A 15 perces expressz mosás nagyon hasznos funkció.
Nem tudom, még nem találtam...

Elromlott az előző mosógépünk.
Elöltöltős, kis mélységű, 1000-es centrifuga,
és ezen belül az ár.
Elöltöltős, kis mélységű, 1000-es centrifuga.
Hőmérséklet és centrifuga fordulatszám szabadon állítható.
Nincs súlyérzékelés és súly-vezérelt vízfelhasználás.

Jó áron, sok programmal , könnyen kezelhető, viszonylag halk centrifugával .
Ami egyedül zavar benne az hogy az alsó borítást elég nehéz leszedni róla ahol a szűrő ajtó van : -/ és amikor ki kellet szedni a rögzítőcsavarokat nem írták hogy mögötte leesnek a távtartók amit ki kell szedni, ne hogy úgy járjon valaki mint én hogy a felső nem esett le és később vettem észre mikor már mosott hogy kissé hangos.

Papírforma szerint korrekt víz- és energiafogyasztás, jól használható funkciók. A beüzemelés rendkívül egyszerű volt, bár kellett egy dugókulcs a szállítási rögzítőcsavarok eltávolításához. A kezelő szervek könnyen megtanulhatók, a kijelzések elég jól érthetők, miután a vevő rájött, hogy az állapotkijelző lámpáknak két jelentése van.
A készülék takarításához ki kellene tudni venni a mosószertartó fiókot, és hozzá kellene férni a szűrő-ajtóhoz. Ez a két hozzáférés méltatlanul rosszul van megoldva. A fiókot csak erővel lehet kihúzni, elég rossz érzés, a szűrőtisztításhoz pedig le kell feszegetni a törékenynek tűnő műanyag lábazatot, na az nagyon kényelmetlen, és pocsék érzés attól félni, hogy letöröm a bepattanós műanyag füleket. Nem nagyon halk készülék, és a centrifuga ruha nélkül sem rezzenéstelen. A fehér forgatógombokon egy egészen apró fehér domborulat a "mutató", ez jelzi, hogy milyen üzemmódot állítottunk be, az alsó állásoknál könnyű eltéveszteni, guggolásban, illetve tapintással célszerű ellenőrizni.

3 éves kiterjesztett garancia erre a termékre már 6 045 Ft-tól. Kösd meg most!
Kiterjesztett Garancia