Indesit - Kialakítás: Szabadonálló, Kivitel: Elöltöltős, Energiaosztály: A, Mosási hatékonyság: A, Centrifugálási hatékonyság: C, Szárító funkció: Nincs, Késleltetett indítás: Van, Aquastop: Van, Mosókapacitás: 7 kg, Energiafogyasztás (mosás): 0.95 kWh, Vízfogyasztás: 43 liter, Centrifuga fordulatszám: 1100 ford./perc,... Tovább
Tchibo Itt az új Tchibo stranddivat, hogy nyáron is tökéletes formában légy!
Minden vélemény - Indesit IWC 7115
Edina a terméket itt vásárolta: beepithetobolt.hu
A termék kiválasztásának fő szempontjai:

Először is 7kg-s mosógépet kerestem a második szempont hogy nem volt a többhez képest drága.

Előnyök:

olcsó,a célnak tökéletesen megfelel,

Hátrányok:

még nem tudom de remélem nem is tudom meg!!!!!!

juhászné
2 hete vettem,nagyon jónak tartom,de még mindig nem találom a leírásban ,hogy a gombokat csak előre,vagy visszafelé is lehet-e tekerni?
Előnyök:

Gazdaságos,minden nagyobb darab belefér,amit eddig csak nehezen tudtam mosni.

Hátrányok:

?

tompevirag
Tavaly októberben vettem a mosógépet, március végén letört (magától) egy darab a műanyag részből ? ? alulról. Garanciális hiba. Most tíz napja várom, hogy megjavítsák, megrendelték az alkatrészt, még 1,5 hétbe kerül. Senkinek sem ajánlom.
TLG (Gimi) a terméket itt vásárolta: homeelectric.hu

Olcsó, és nagy kapacitású, 7kg-os

Előnyök:

Sok program van a gépben

Hátrányok:

Még nem ismerjük, hogy van-e

Gyuricza László a terméket itt vásárolta: electropark.hu
A termék kiválasztásának fő szempontjai:

Megbízhatóság, a gyártó jó híre ill. a legfontosabb, hogy nagyon jó áron sikerült hozzájutni. Ezen kívül pedig pozitívum, hogy a vételárban benne van a házhoz szállítás díja is.

Előnyök:

Csendes, energia és víztakarékos, hatékony a centrifugálási képessége.

Hátrányok:

Nincs hozzá magyar nyelvű kezelési utasítás. Megoldottam, az internetről töltöttem le hozzá. Az viszont kifejezetten zavar, hogy a mai napig nem kaptam garancialevelet hozzá. Telefonon nem sikerült felvennem a kapcsolatot, e-mailen pedig válaszra sem méltatnak. Ez elsősorban nem a termék, inkább az eladó negatívuma. Kedves electropark.hu! TESSÉK EZEN A HOZZÁÁLLÁSON SÜRGŐSEN VÁLTOZTATNI!