Gorenje - Kialakítás: Szabadonálló, Kivitel: Elöltöltős, Energiaosztály: A+, Mosási hatékonyság: A, Centrifugálási hatékonyság: C, Szárító funkció: Nincs, Késleltetett indítás: Van, Aquastop: Van, Mosókapacitás: 6 kg, Energiafogyasztás (mosás): 1.02 kWh, Vízfogyasztás: 45 liter, Centrifuga fordulatszám: 1000 ford./perc,... Tovább
Tchibo Itt az új Tchibo stranddivat, hogy nyáron is tökéletes formában légy!
Minden vélemény - Gorenje WA 60109
Bodáné Andrea
Ugyanaz a probléma álmaink mosógépével. Fél évesen csapágy csere.2012.01.23-án a szervizes azt mondta azért nem megy a program folyamatosan, mert rosszul oszlott el a ruha.Ezek után azt tanácsolta,ha a kijelző továbbra is ugrál és nem viszi a programot húzzuk ki a hálózatból s dugjuk vissza.Ez nem normális dolog és felháborító.
Előnyök:

kezelése egyszerű.

Vita
Egesz hasonlo tapasztalatam van a Gorenje WS 512 SYB geppel, az elektronikus szamlalo elkezdi ismetelni magat 12 es 13 utolso percnel. Nalam szerencsere eddig csak egyszer volt, de ezek szerint az is elektronika bena.
Előnyök:

Takarekos, egyszeru mukodes

Hátrányok:

a fentin tul nincs mas megjegyzesem egyelore... egy nagyobb takaro mosasanal el kezdett setalni a modogep, pedig alatta van gumizott alatet. Bitosan a suly nem volt kiegyenlitve benne a centrifugalasnal.

Pete-Baricz Andrea
Ez a gép lesz álmaim mosógépe! Gondoltam 2010. február 15-én amikor megláttam és kiválasztottam ezt a modellt az üzletben!KP-ben kifizettem érte 80.000Ft-ot! AKCIÓSAN! Otthon! Védő dobtartó rudak eltávolítása után mosás!I. döbbenet akkor ért amikor elkezdett forogni a dob.Hangos volt és súrlódott!Gondoltam majd helyreigazodik. De nem tette!Mivel led kijelzős a gép,ezért lehet látni az eltelt időt.II.böbbenet mikor nem folyamatosan csökken az eltelt idő,hanem visszaugrik az előző számra.És ez ismétlődik.Pl.:13 12 13 12 13 Majd megy tovább és a végén még a ruhát is csurom vizesen szedem ki. Volt,hogy a centrifuga program a 14-es induló számról el sem mozdult.Ezek után szervizet felhívtam.1 hét múlva kijöttek s az elektronikát és a motort is kicserélték.Pár napig kutya baja,majd III.döbbenet újra ugyan azt csinálja a gép mint szerviz előtt!Ismét szervíz! Most elvitték a gépet tesztelni.Pár nap múlva hazahozták,hogy a gép tökéletes.Ha ezek utánn is rossz a gép forduljak a Gorenjehez.Most én tesztelem itthon! 2 mosás tökéletes volt,de a 3-nál már a ruhák vizesebbek voltak a program végén mint az előzőeknél.Kérdés??Milyen és mennyi hibát engedélyeznek ennél a mosógépnél?? Iszonyatos nagyot csalódtam benne!!! :-(
Előnyök:

A+ energia osztály, 6 kg ruhatöltet,
óriási ajtó,amit 180 fokban kilehet nyitni,késleltetett mosás,alacsony vízfogyasztás,

Hátrányok:

A problémám,hogy nem az elvártak szerint működik egy vadi új gép!!!!!!!!!!!!!!!!!!!