Minden vélemény - Electrolux EWT105210W

Ár/érték
Elvárásoknak megfelel
A termék kiválasztásának fő szempontjai:
modernebb legyen mint amelyiket váltotta.Legyen energia takarékos és megfelelő mosó hatékony.
Előnyök:
tisztán mos,könnyen kezelhető,
Hátrányok:
a gyors program nem mindig igaz a leírtaknak.Egy kicsit hangos a centrifuga.
hátrány hogy a folyékony mosószer adagolot plusz költségként meg kell vásárolni.
Faragóné Fercsik Margit

Haraszti Csabáné
a terméket itt vásárolta: ujszinek.hu

mosomaci
a terméket itt vásárolta: ematrix.hu

VárkonyiJudit

A termék vásárlója
a terméket itt vásárolta: homeelectric.hu

Ár/érték
Elvárásoknak megfelel
A termék kiválasztásának fő szempontjai:
Ár és minőség (megbízható márka)
Előnyök:
Csendes, energiatakarékos, egyszerű a kezelése, könnyen tisztítható a mosószeradagoló, időkapcsolóval is rendelkezik.
Hátrányok:
Nincs ilyen.
A termék vásárlója
a terméket itt vásárolta: electropark.hu

egy vásárló

Két hete vásároltam ezt a típust. kb. 10 mosáson vagyok túl eddig nincs rá panasz. Szerintem halk és nem vánszorog el a helyéről nagyon stabilan áll centrizés közben is.
Nehéz felültöltőset választani ebben a kategóriában. Talán még a Whirlpoolnak vannak gépebei ilyen ár kategóriában. Évek folyamán a családban 3 is volt. Mindegyikből szivárgott ki víz időnként, elmozdult a helyéről centrizés közben. egy tönkre ment a másik szervízre szorulna a harmadik még működik igaz az már hatodik érzékes. Ezért döntöttem az Electrolux mellett.
Előnyök:
Nem túl hangos, centizés közben helyén marad. Sok választható program (igaz ez mindegyik mosógépre igaz)
Nincs túlbonyolítva a kezelő felülete.
Hátrányok:
A használati utasítás lehetne egyértelműbb is.