Electrolux - Kialakítás: Szabadonálló, Kivitel: Elöltöltős, Energiaosztály: A, Mosási hatékonyság: A, Centrifugálási hatékonyság: B, Szárító funkció: Nincs, Késleltetett indítás: Van, Aquastop: Van, Mosókapacitás: 6 kg, Energiafogyasztás (mosás): 1.02 kWh, Vízfogyasztás: 46 liter, Centrifuga fordulatszám: 1200 ford./perc,... Tovább
Minden vélemény - Electrolux EWF126410W
Kovács Erika
Nem bántam meg hogy ezt a mosógépet választottam, pedig sokat járkáltam utána. Egyszerű a kezelése. Csak ajánlani tudom. Energiatakarékos.
Előnyök:

Nagyon meg vagyok elégedve. Szépen mos, halk, éjszakai program mehet nyitott ajtónál. Nekem nem vizes az ajtónál a gumi , minden mosás után nyitva hagyom az ajtót. Gyerek zoknik nem szorulnak a gumi és az ajtó közzé. Az 1200 centrifuga szuper jó( régi csak 800 fordulatos volt). Nem gyűröttek a ruhák. A vasalás könnyítő program is kitűnő. (sok inget vasalok)

Hátrányok:

Nem tudok mondani semmi rosszat.

A termék vásárlója a terméket itt vásárolta: bemutatoterem.net

Megbízhatóság, mosható súly, energiatakarékosság, maximális centrifuga fokozat magas legyen, hogy ne kelljen maxon centrifugázni vele

Előnyök:

Megbízható, alacsony fogyasztás

Hátrányok:

Az ajtótömítőben a víz mosás után megáll, nem elég kinyitni az ajtót, ha nem akarjuk, hogy penészesedjen, ki is kell törölgetni a tömítőgyűrűt. Kicsit hangosabb a várnál.