Ár-érték, minőség arány, garancia időtartama, milyen áron és könnyedén kapható hozzá alkatrész.
Esztétikus külső, szépen mos, a mosószeres tartály könnyen t...
Nagyon hangos centrifugálásnál.

Esztétikus külső, szépen mos, a mosószeres tartály könnyen tisztán tartható.
Nagyon hangos centrifugálásnál.

Energia fogyasztás,megbízhatóság,szupergyors program
Szép tisztán mos!Jó a centrifugálása bár 1000fordulatost vettem nem használom csak a 700-900fordulatot!
A szupergyors program is több mint 1 órás!

Az előző mosógépem is ez a márka volt,és nagyon meg voltam vele elégedve.
ehhez nem nagyon tudok sokmindent hozzá füzni ,csak annyit hogy maximálisan meg vagyok vele elégedve
talán annyi,hogy nincs kijelzője hogy lássam mennyi idó van hátra a mosásból.de csak ennyi

megbízhatóság, ár-értékarány,
kis fogyasztás, halk üzem, jó tisztító hatás,
egyenlőre nincs, esztétikai hátránya csak annyi, hogy a megvásárolt termék a lengyel piacra készült, ezért a piktogrammok mellé lengyelül is ki van írva a funkció

Pozitív tulajdonsága = szerintem : csendes, könnyen kezelhető, szépen tisztára mos, anélkül, hogy a ruhákat "szétverné". Ahogy észrevettem 2 - szer öblit. Szóval jó kis gép :)
Negatív tulajdonság, nos inkább ez észrevétel lenne. És nem tudom, hogy kezdjek -e félni, hogy nem jó a mosógépem.
Szóval, a mosóvíznek nincs külön elvezetője, azt a kádba üriti a mosógép. És a fő mosóvíz nem meleg. Nem értem, a régi mosógépemnél még 30 fokon is jó meleg volt a víz. Vajon mi lehet a gond. Tud valaki infóval szolgálni nekem ????

ár/érték,ismerőseim véleménye
Szépen mos, elegendő program választék, van rövidített program,csendes, a mosószer-öblítőadagló könnyű tisztítása.
Eddig nem tapasztaltam (1hónapja vettem)