Candy - Kialakítás: Szabadonálló, Kivitel: Felültöltős, Energiaosztály: A+, Szárító funkció: Nincs, Késleltetett indítás: Van, Mosókapacitás: 6.0 kg, Energiafogyasztás (mosás): 1.02 kWh, Vízfogyasztás: 58 liter, Centrifuga fordulatszám: 1400 ford./perc, Szélesség: 60 cm, Magasság: 85 cm, Mélység: 40 cm Tovább
Tchibo Itt az új Tchibo stranddivat, hogy nyáron is tökéletes formában légy!
Minden vélemény - Candy CTD 14662
Szöllősi Nándor
Kb 1,5 hónapja vettünk egyet. Eddig nagyon elégedett voltam vele, bár centrifugálásnál átszaladtak a szomszédok, hogy segítsenek-e a házbontásban. De amikor mondtam nekik, hogy ez nem légkalapács csak egy mosógép nyugodtan, de kicsit kételkedve távoztak.
Előnyök:

Csodaszépen mos, majdnem szárazra centrifugál, intelligens.

Hátrányok:

Bedöglött.
Azt hiszem, a vesszőfutás most kezdődik. Irány a patak!

Weidinger Zsolt
Most vettük kb:2hónapja és eddig még jól működik!
Előnyei:Jól látható kijelző,előre programozható,előre látott mosási idő,össze vissza variálható programozás egyszerűen,szinte szárazra centrifugál 1400-as fordulaton,állítólag jól szerelhető és olcsó az alkatrész hozzá,aránylag esztétikus felsőrész.
Hátrányai:Nagyon hangos a mosás és centrifugálás,1400-as fordulaton szét akar esni vagy csak az az érzet van,csúnya oldallemez,de ez a szerelés miatt van,de akkor sem szép.
Szerintem azért egy jó inteligens energiatakarékos mosógép és azért az árért, amennyiért vettem szinte ingyen volt!(elárazták)