Beko - Kialakítás: Szabadonálló, Kivitel: Elöltöltős, Energiaosztály: A+, Mosási hatékonyság: A, Centrifugálási hatékonyság: D, Szárító funkció: Nincs, Késleltetett indítás: Nincs, Aquastop: Van, Mosókapacitás: 5 kg, Energiafogyasztás (mosás): 0.85 kWh, Vízfogyasztás: 49 liter, Centrifuga fordulatszám: 800 ford./perc,... Tovább
Minden vélemény - Beko WMB 50811 F
Keszthelyi Nikolett
Szép tisztán mos!!!!!!!
Előnyök:

valaki letudná írni nekem a beko wmb 50811f-nek a használati utasítását?Nemrég vettünk és már eltünt a kézikönyv.A neten próbáltam letölteni,de magyar nincs sajnos...

Hátrányok:

Nincs hátránya!

kozso
Elégedett vagyok vele, több nagynevű és drágább készülék után a nyugalom költözött a lakásba, nincs garanciális és semmilyen szerviz, csak mos és mos :)
Előnyök:

Funkciók már nem érdekelnek, csak mosson és ne kelljen szerelni, lehetne több, ésszerűbb program ill. fícsör, de mint írtam nekünk már a gondtalanság többet és, na és olcsó is:)

A termék vásárlója a terméket itt vásárolta: bemutatoterem.net
Ár/érték
Elvárásoknak megfelel
A termék kiválasztásának fő szempontjai:

Kis méret, olcsó ár

Előnyök:

Pont befér egy panel fürdőjébe, kitűnően mos (hosszú, műszálas programon 40 fokon is), külsőre is szép, csendes

Hátrányok:

a rövid programok gyengén mosnak, a hosszúak pedig 110-160 percesek :(

A termék vásárlója a terméket itt vásárolta: bemutatoterem.net
Ár/érték
Elvárásoknak megfelel
A termék kiválasztásának fő szempontjai:

Az ár!

Előnyök:

Nem én használom, tehát nincs tapasztalat.

Hátrányok:

nincs

Nagy Gábor
A kézikonyvben leírt programozás nem egészen 1 értelmű.Nagyon hosszúak a programok,ezért én kétlem az energiafoyasztás csokkenését.