Ariston - Kialakítás: Szabadonálló, Kivitel: Elöltöltős, Energiaosztály: A, Mosási hatékonyság: A, Centrifugálási hatékonyság: A, Szárító funkció: Van, Késleltetett indítás: Van, Aquastop: Van, Mosókapacitás: 7 kg, Vízfogyasztás: 60 liter, Centrifuga fordulatszám: 1600 ford./perc, Szárítókapacitás: 4 kg, Zajszint mosásnál:... Tovább
Tchibo Itt az új Tchibo stranddivat, hogy nyáron is tökéletes formában légy!
Minden vélemény - Ariston ARMXXF 1690
gaboca a terméket itt vásárolta: ematrix.hu

Ár-érték arány,bababarát legyen.

Előnyök:

Nálam kicsi a lakás ezért nagyon jó hogy nem kell kerülgetni a ruhaszárítót.A babára 2 naponta mosunk 1 adagot a babaprogramon!Bátran tudom ajánlani!Én vásároltam hozzá 2 év extra garanciát(9900Ft)

Hátrányok:

Kicsit bolyhoz a szárításnál.Amit ki lehet küszöbölni ha minden ruhát kifordítunk és mosás után kiszedjük a gépből kirázzuk összehajtjuk és úgy rakjuk vissza szárítani.

Szulamit
Egy hete vásároltam meg a gépet, minden programot kipróbáltam. A centrifugálás lényege, hogy súlyautomatika alapján a gép választja ki a megfelelő sebességet. Amennyiben nagy mennyiségű csipkét akarnék kimosni, és mivel az könnyű és kényes, nem lenne jó, ha 1600-zal centrizné, akkor kell benyomni a 800-as fordulat/perc gombot. Ezzel megakadályozható a túl gyors centrifugálás. Egyéb esetekben a gép képes 1500, 1400, 1300, 1200, ... stb. egyre kisebb fordulatszámon is centrifugálni, ez csak a ruha súlyától ill. eloszlásától függ, és teljesen automatikus. Elsőre egy kord anyagú bélelt télikabátot tettem be. Nem ütötte félre a dobot. A centrifugálás után a kabát nem volt gyűrött és száraz lett.
Előnyök:

Abszolút halk, gyönyörűen mos. A ruhákból nem csöpög a víz a mosás/centrifugálás után. Van rajta 15 és 30 perces rövid program is. A programokat futás közben meg lehet állítani, ha pl. egy ruhadarab kimaradt indítás után. A teljes program lefuttatását követően az ajtó azonnal nyitható. Ezt külön hanggal jelzi.

Hátrányok:

Remélem hosszú ideig jó lesz és nem hibásodik meg. Ez előtt is Ariston mosó-szárítógépem volt, sokáig használtam, nem volt vele problémám. Az új gépem lényegesen többet tud, mint az előző és még halkabb. Egyelőre csak jó véleményt tudok róla írni. Ja! És nem vagyok fizetett dicsérgető.

A termék vásárlója a terméket itt vásárolta: electronicoutlet.hu

mosó és szárítógép helyhiány miatt egyben legyen, ezenkívül az ariston márka is fontos volt, mert jók vele a tapasztalataim

Előnyök:

elvárásoknak megfelelő

Hátrányok:

még nem találkoztam vele

Váróczi Ákos a terméket itt vásárolta: bemutatoterem.net

Funkciók-specifikáció, garancia, ár

Előnyök:

Csendes gyors működés, magas fordulatszámú centrifuga, szárítás, késleltetett indítás

Hátrányok:

A centifuga csak 800, vagy 1600 fordulaton használható, nincs köztes sebesség. Nem volt magyar nyelvű használati utasítás.

reveed a terméket itt vásárolta: ematrix.hu

Hatékonyság, energia takarékosság.

Előnyök:

Nagyon csöndes, "meg sem mozdul", szépen mos!

Hátrányok:

Egyenlőre nincs ilyen