Vélemények - Ariston AQXF 129
| (0) |
Írj véleményt!
Összes vélemény
Bernadett

üdvözlet mindenkinek ugyan ilyen mosógépem van 3 éves és semmi problémám nincs vele nem rozsdásodik nem büdösödik volt ezelőtt a mosógépem előtt egy Fagor 2 fet 96 tipusú mosógépem aminek az volt a baja hogya a dob alatt ált a víz minden mosás után a leeresztő csövén keresztül kellett belőle a vizet kiszedni hogy ne rohadjon de igy is hiába mosásrol mosásra büdösebb lett és bevették a ruháim hiába használtam lenor öblítőt .....De hála istennek ez az ariston nagyon jó mosógép kevés vizet fogyaszt,energiatakarékos,jól illatosít,szép nem győri a ruhákat,jól csentifugál csendes ,,,stb stb még nagyon sokmindent tudnék rola mondani EZ A MOSÓGÉP A LEGJOBB!!!! IRÁNY ARISTONT VÁSÁROLNI!!!!!!!!!!!
Előnyök:
nagyon jó gép!!!!!!!!!!!
Hátrányok:
semmi
eszti33

üdv ez a mosógép nagyon szuper!!!! jo a vizfogyasztása egy normál 1.27perces programon olyan 30 liter között eszik ha előmosok meg intenzivöblités meg ilyenek akkor 65 l t eszik de én normál programon mosok és azon csak 30 lt ert én ezt ajállom jól centrizik alacsony fogyasztás!!!!!
Előnyök:
alacsony fogyasztás,jól illatosít , kevés vizfogyasztás , stb...........
Hátrányok:
-----------------
csilla

Egyet értek a többiekkel! ez a gép nagyon jó immár 2,5 éve használom még mindig szép és új a mosásával nagyon meg vagyok elégedve!!!!! a centrifugája is nagyon jó én általában a ruhákat 800 on a törölközőket nyáron 1000 télen 1200 takaró pléd 1200 és egy jó fél óra és száraz nem gyűri a ruhákat sajnos az előző 6. érzékes whirlpoolom panelhibás lett de még 4 hónapos korában szivattyú is beszart azt még gariba megcsinálták de miután lejárt a gari rá egy 3 hétre panelhibás lett azt mondta a szerelő h 38.000 és 2-3 hét múlva érnek rá mondtam köszi!kihagyom és arrol nem is beszélve h mindig penész szaga volt a ruháknak evvel az aristonnal semmi ilyen gondom sincs napi 1-2 adagot mosok
Előnyök:
jó gép ,állítható centri,hőfogszabályzás ,indítás késletés stb.................
Hátrányok:
Semmi--------------------------
zsuzsi

Én mindenkinek ezt a gépet ajánlom!!!! Lehet h egy kicsit drága, de 100x jobb mint a többi ez nekem olyan 30 liter körül eszik. Nagyon jól centrizik nekem már volt egy Zanussim meg a Whirlpoolom a zanussim 11 év a whirlpoolunk petig 2,5 év panelhibás lett!! az én ilyen aristonom most lesz 3 éves mindig jó nem hangos lehet tőle aludni ha a vasaláskönnyítőt benyomom alig kell vasalnom még az 1200 as centrinél is! szépen mos ! nagyon jól illatosít! én ezt ajánlom!
Előnyök:
csendes, kevés vízfogyasztás,jó és állítható centrifuga, 24 órás indításkésleltetés, jól illatosít stb
Hátrányok:
Nincs!!!!!!!!!!!!!!!!!
mária 77

Ez a gép nagyon jó!!! Mindenkinek ezt ajánlom, ez minden amit egy mosógéptől elvárhatok, magának állítja a vizet, jó gép! Én az 1 óra 27 percesen mostam és a mosás indításátol a végéig ott álltam és 3 10 l és vödör telt meg és 6 kg volt benne és nagyon jól illatosít!
Előnyök:
NEM KELL VASALNOM!
Hátrányok:
NINCS!!!
bejus

Ez a világ legjobb mosógépe nagyin halk szépenmos aa class van rajta szupermosás : Nagyon hatékony! vasaláskönnyítő: szó szerint allig kell vasalnom intenzív öblítés:ha allergiás él a családban és 1200 as a centrie nagyon szupí és bírja ha megvan pakolva van rajta woolmark platinum care program (gyapjú) én az irha kabátot is kimostam benne és nagyon jól illatosítja a ruhákat! Jó gép!!!!