vincze zoltán

Gömbi
Több hónapos keresgélés után 3 gép maradt képbe. Ez, LG 1281, valamint Elektrolux gőzölős elöltöltős gépe.
A Whirpoolt nem is értem, miért engedik ki a kereskedelembe. Talán a szervizek megélhetése. 6 évig volt, évente kétszer kellett javítani.
Ezt a gépet választotta a család. Szuper csendes, tetszik a látványos esőztető mosás, a gyapjúpaplant és a gyapjútakarókat szuper gyengéden tisztára mosta.
Előnyök:
Csendes, takarékos, intelligens és bármelyik mosógépekkel foglalkozó fórumot megnyitva az AEG a megbízható a tapasztalatok alapján. ( A Miele az már egy más dimenzió)
Hátrányok:
Ez a gép így jó, ahogy van.
am_9test

István

Üdv.
Ezt a gépet, KB két hete vásároltuk. Azt hiszem maximálisan azt kaptam amit elvártam tőle. Kiváló mosási eredményt produkál, igen alacsony fogyasztással. Egy 56 nm lakásban nem hallom a szobámig az 1400 Fordulatos centrifugateljesítményt.
Bátran ajánlom mindenkinek.
Bátran ajánlom mindenkinek.
Előnyök:
Maximálisan csendes, víztakarékos, energiatakarékos, majdnem szárazon veszem ki a ruhákat belőle, Töltetautomatikás gép, ha két kiló ruha van benne akkor alig használ vizet/áramot, stb.
Hátrányok:
talán lehetne egy kicsit keskenyebb a mélysége, ugyan ilyen paraméterekkel, de technikailag nem ismerek hátrányokat.