Lavamat - AEG - Kialakítás: Szabadonálló, Kivitel: Elöltöltős, Energiaosztály: A++, Mosási hatékonyság: A, Centrifugálási hatékonyság: B, Szárító funkció: Nincs, Késleltetett indítás: Van, Aquastop: Van, Mosókapacitás: 7.0 kg, Energiafogyasztás (mosás): 1.19 kWh, Vízfogyasztás: 45 liter, Centrifuga fordulatszám: 1400 ford./perc,... Tovább
OTP A segítség nálunk nem duma! Akciós OTP Személyi kölcsön forint alapon

Nem tetszik Tetszik
1 2 3 4 5
Vélemény elküldése

vincze zoltán
világ márka,német precizitás,könnyű használhatóság.
Előnyök:

régi márka, új köntösben.Mivel EU termék nincs vám.

Hátrányok:

nagyon magas az árfekvése,és talán nem is lesz olcsóbb változata.

Gömbi
Több hónapos keresgélés után 3 gép maradt képbe. Ez, LG 1281, valamint Elektrolux gőzölős elöltöltős gépe.

A Whirpoolt nem is értem, miért engedik ki a kereskedelembe. Talán a szervizek megélhetése. 6 évig volt, évente kétszer kellett javítani.

Ezt a gépet választotta a család. Szuper csendes, tetszik a látványos esőztető mosás, a gyapjúpaplant és a gyapjútakarókat szuper gyengéden tisztára mosta.
Előnyök:

Csendes, takarékos, intelligens és bármelyik mosógépekkel foglalkozó fórumot megnyitva az AEG a megbízható a tapasztalatok alapján. ( A Miele az már egy más dimenzió)

Hátrányok:

Ez a gép így jó, ahogy van.

am_9test
Tökéletes megfelel a családunknak
Előnyök:

Rengeteg funkció, energiatakarékos.

Hátrányok:

Drága

István
Üdv.
Ezt a gépet, KB két hete vásároltuk. Azt hiszem maximálisan azt kaptam amit elvártam tőle. Kiváló mosási eredményt produkál, igen alacsony fogyasztással. Egy 56 nm lakásban nem hallom a szobámig az 1400 Fordulatos centrifugateljesítményt.
Bátran ajánlom mindenkinek.
Előnyök:

Maximálisan csendes, víztakarékos, energiatakarékos, majdnem szárazon veszem ki a ruhákat belőle, Töltetautomatikás gép, ha két kiló ruha van benne akkor alig használ vizet/áramot, stb.

Hátrányok:

talán lehetne egy kicsit keskenyebb a mélysége, ugyan ilyen paraméterekkel, de technikailag nem ismerek hátrányokat.

borema
Szépen mos, nagyon csendes.
Bár 1200 fordulatot tud, ehhez képest 1400 fordulat van írva a leírásban. Ezt valahogy nem értem.
Előnyök:

Csak az van.

Hátrányok:

Lehetne egy kicsit szebb,mint pl egy LG.

Videók - AEG Lavamat 74850A

Küldj be te is videót!

AEG Lavamat 74850A
videó beküldéséhez másold be a YouTube-ról a beküldeni kívánt videó internetcímét.