Megbizható márka, egyszerűség, ár.
A leirás alapján kevés vizet használ. A gyorsprogramon is kitűnően elmosogat még sok edényt is.
Halk.
A felső kosár pohártartóinak magassága nem túl jó, csak alacsony poharak férnek rá.Néha előfordul, hogy a tablettát (jó minőségűt használok!) nem oldja fel teljesen.

Inox beépíthető mosogatógépet kerestem, és egy másik szabadonálló géppel (Candy, 65eFt) szerzett jó tapasztalatok miatt 80e Ft felett irreálisnak tartottam egy ilyen gép árát.
Alap mosogatógép, különösebb extrák nélkül. Egyetlen időzítési lehetőséget ismer, egyéb tulajdonságait (Fuzzy logic, aquastop) gyakorlatilag minden mosogatógép tudja.
A benne lévő rácsok kifejezetten rosszul használhatóak, az olcsóbb mosogatógépekben is jobbakat látni - a Zanussi láthatóan ezt tudatosan bénára készítette. Ha meg tudtam volna nézni élőben (online vettem), biztos nem emellett döntök. Nem hittem volna, hogy ilyen létezik: a felső rácson a "csúcsok" nem nyúlnak be eléggé a poharakba ahhoz, hogy megtartsák őket egyenesen, míg a szélén a ferde pohártartó "rácshullámok" túl keskenyek, és ledőlnek róluk a poharak. Alul nem lehajtható egyik tányértartó rács sem, így a nagyobb edényekkel legózni kell, ez elveszi a helyet feleslegesen.

ár,programok,teljesítmény
még nem használom a terméket,így nem tudok róla véleményt mondani.
még nem használom a terméket,így nem tudok róla véleményt mondani.

Termék márkája, ára.
Miután nem kaptam hozzá magyar nyelvű használati utasítást, még semmit.
Egyelőre semmi, majd, ha lefordítom valamelyik nyelvről magyarra a használati utasítást vagy magam kitalálom a működését, akkor lesz véleményem. A 6. ÉS 7. kérdésre adott válaszom CSAK A MAGYAR NYELVET NEM BESZÉLŐKRE vonatkozik.

Ár, Technikai tudás, Megbízhatóság, Külső
Egyszerű üzembe helyezés és használat, felesleges \"sznob\" funkcióktól mentes, remek ár-érték arány.
Ilyet még nem tapasztaltam a készülékkel kapcsolatban.