Nagyon nagyon-halk (kategóriájában az egyik leghalkabb típus!),...
Nincs magyar nyelvű használati utasítás, és bár az angollal i...

Energiatakarékos működés (áram, vízfogyasztás)
Márka? !? !? Sok jót és sok rosszat hallottunk róla, de az ár meggyőzött!
Érdekes módon az árgép a "bemutatótermet" dobta ki legolcsóbbnak. Kicsit olyan mint a Keravill! De voltak eladók! !!
Halk. Jó volt az ára. Volt magyar nyelvű leírás.
Nem írja ki, hogy mennyi idő van hátra a mosogatásból. De igazából nem érdekel.

A mérete, a beépíthetőség, az ára és hogy lehetőleg minél csendesebb legyen (a gyerekek miatt). Semmi különlegesre nem akartam használni, így a könnyű használhatóság (programválasztás stb.) is szempont volt. Nem a legolcsóbb kategóriát kerestem ugyan, de a termék ár-érték arányban maximálisan megfelelő.
Nagyon nagyon-halk (kategóriájában az egyik leghalkabb típus!), könnyen beépíthető, megfelelőek a programok (van rövid is), a belső elrendezése jól kihasználható.
Nincs magyar nyelvű használati utasítás, és bár az angollal is jól elboldogultam, mikor netről letöltöttem a magyart, kiderült, hogy az sokkal részletesebb és jobban használható is. Apróság, de a használat során zavaró, hogy nem tudom ellenőrizni, hol tart a program, illetve hogy sípol minden program lejártakor (még a good night funkció esetén is).

Kis méret, egyszerű beépíthetőség, kis fogyasztás (energia és víz tekintetében egyaránt), nagyon-nagyon halk!
Nincs magyar nyelvű használati utasítás, amit ugyan netről le lehet tölteni, de azért mégiscsak hiányzik. És ami a legzavaróbb (a programvégi sípoláson kívül), hogy nem látni, mikor jár le a program. Ezeken az apróságokon kívül más hibáját két hét alatt nem látom.

Méret, majd ár/ energiatakarékosság/ praktikus "pakolhatóság".
Szuper jó kis gép. Eddig nem volt mosogatógépünk, nagyon megérte megvenni. Szépen mosogat, a tartókák lehajthatók/kivehetők, könnyen át lehet rendezni, hogy egy nagyobb fazék is beférjen.
Még a good night opciót is csak úgy lehet bekapcsolni, hogy sípol a gép (a végén nem sípol).

Régóta szerettem volna és olyan terméket kerestem, amit késleltetett indításra be lehet programozni
Ismételten a késleltetett programozást említeném, halk működés, sokféle program
Nem tudok ilyet mondani

Nagyon könnyű volt beépíteni és üzembe helyezni a hozzá adott leírás segítségével.
Kulturáltan csendesen működik, szépen mosogat, egyszerűen elsajátítható a kezelése.
Sajnos elég kevés információ áll rendelkezésre a hideg- vagy melegvízes használat dilemma eldöntésére (persze nem csak ennél a gyártónál). A katalógusadatokat alapul véve némi számolgatás után nálunk (távhő esetén) olyan 6-8 Ft/ciklus árelőny lehet a melegvíz javára, tehát oda lett bekötve a gép. (Egy ciklus víz+villany költsége egyébként úgy 27-35 Ft-ra jött ki a belépő víz hőmérsékletétől függően.)

Kis helyigény, alacsony víz- és áramfogyasztás, többféle mosogatási funkció
Szenzációs! Hang nélkül dolgozik, gyönyörű a végeredmény
Nem tudok ilyet mondani.

Elfogadható ár, alcsony víz és áramfogyasztás, halk működés.
Halk, takarékos, hatékony.
Nem volt hozzá magyar nyelvű használati utasítás, internetről sikerült letölteni.