Bosch SPS53E08EU Mosogatógép

Bosch - Kialakítás: Szabadonálló, Energiaosztály: A+, Energiafogyasztás: 0.78 kWh, Mosási hatékonyság: A, Szárítási hatékonyság: A, Vízfogyasztás: 9 liter, Programok száma: 5, Hőfok programok száma: 4, Automata program: Van, Rövid program: Van, Intenziv program: Nincs, Aquastop: Igen, Késleltetett indítás: Van, Szélesség: 45 cm,... Tovább
Tchibo Itt az új Tchibo stranddivat, hogy nyáron is tökéletes formában légy!
Minden vélemény - Bosch SPS53E08EU
repjegyes a terméket itt vásárolta: bemutatoterem.net

Ár-Érték arányban megfelelő legyen, Jó energiafogyasztással rendelkezzen, halk, 9 személyes és jó visszajelzéssekkel rendelkezzen.

Előnyök:

A fenti elvárásaimnak megfelel. Halk, nagyon szépen mos, és szép : )

Hátrányok:

nem találkoztam ilyennek

Pócsi János a terméket itt vásárolta: plazamarket.hu

Volt egy kb. 6 éves AEG gyártmányú mosogatógépünk (Favorit 44860) , amely típushibás volt (a vizet a legutóbbi évben egyre gyakrabban nem melegítette fel). Ez egy, a vezérlőpanelbe forrasztott áram-átbocsátását tekintve alulméretezett relé hibája, amely nemcsak az AEG, hanem az ugyanilyen vezérlőpanelt használó Electrolux mosogatógépekben is gyakran meghibásodik. E tényről bőségesen lehet olvasni a szakemberek által is jegyzett internetes fórumokon (pl. elektrotanya). Emellett még a vezérlőpanel más hibájára utaló hibajelenség is volt. A vezérlőpanel cseréje Németországból való megrendeléssel, kiszállással, munkadíjjal együtt kb. 50 E Ft lett volna... !
A jelzett két típust immár semmiképpen nem akartuk, s ezért családi és ismeretségi körünkben is leginkább bevált gyártóra, a Boschra esett a választásunk. Nem említem a Mielét, mely számunkra megfizethetetlen...

Előnyök:

Rövid ideje használjuk, tehát igazi tapasztalatunk még nem lehet. Ami tényleg feltűnő: halk működése és csekély vízfogyasztása, valamint nagyon szépen mosogat; igaz, az általunk használt mosogatószerek és regeneráló só is jó minőségű, vezető cégek gyártmányai (ez ugyanígy volt az AEG-gép esetében is).
Jónak tartjuk, hogy a bejövő víz lágyításához a vízkeménységnek megfelelő sóadagolást lehet alkalmazni, mert lakóhelyünkön a Vízművek adatai és tapasztalataink szerint is magas (20 nk ) keménységű a víz.
Sokkal jobb az edények behelyezésére szolgáló tálcák variálhatósága, mint az AEG-gépnél volt.

Hátrányok:

Egyelőre (maradjon is így! !! ): semmi hátrányát nem tapasztaltuk!

Anna a terméket itt vásárolta: ematrix.hu

Az ugyintezo ajanlat kovetoen megvasaroltam a megadott mosogato gepet, mert a mi altal megvalasztott termeket nem volt a raktaron.

Előnyök:

Teljesen elegedett vagyok a termekkel, nagyon koszonom az ugyintezonek, aki ajanlotta ezt a gepet. Azt tudok mondani, hogy ez egy jo termek a megfelelo aron, szevesen ajanlom a tobbieknek is.

Hátrányok:

Hortobágyi a terméket itt vásárolta: bemutatoterem.net

A jó minőség, több terméket megnéztem,és ezt találtam a legjobbnak.

Kiválasztásnál fontos szempont volt: BOSCH márka

Víz fogyasztás,energia fogyasztás,
féltöltet,VarioSped, szárítási hatékonyság,Zajszint, Activ Water vízrendszer, vario Flex kosárrendszer, AqvaStop,24 órás elektronikus vízvédelmi rendszer.
Még nagyon fontos megnézni és összehasonlítani az árat a vásárlás előtt.

Előnyök:

Ez a mosogatógép nagyon jó választás,mint árban és minőségben is.
Régi vágyam teljesült, nagyon értékelem.

Hátrányok:

Nincs hátránya

A termék vásárlója a terméket itt vásárolta: electronicoutlet.hu

ár

Előnyök:

minőség

Hátrányok:

nagyobb lehetne

A termék vásárlója a terméket itt vásárolta: electronicoutlet.hu

AZ ÁRA ÉS A NEVE

Előnyök:

MÉG NEM ÜZEMELTEM BE

Hátrányok:

MÉG NEM ÜZEMELTEM BE

zanna
Szuper áron sikerült megvennem és szinte mindent tud amit egy gép tudhat. Nagyon szép és jól pakolható gép, szuper az alsó és felső részben lévő lehajtható tüske is.
Előnyök:

Extra csendes, de tényleg.
Van fél töltet, ha tényleg kevés amit el kell mosni,
Van gyors mosogatás ami még elég magas hőn mosogat, hogy érjen valamit
És ha túl soknak gondoljuk az alapprogram mosogatási idejét megfelezhetjük a Vario Speeddel

Hátrányok:

Nem találtam eddig semmi hibát, ami zavarna, esetleg jól jött volna még egy gyerekzár, nem értem ez mért nem lehet alap.