Bosch SMS58M98EU

Bosch SMS58M98EU Mosogatógép

Bosch - Kialakítás: Szabadonálló, Energiaosztály: A, Energiafogyasztás: 0.73 kWh, Mosási hatékonyság: A, Szárítási hatékonyság: A, Vízfogyasztás: 7 liter, Programok száma: 5, Hőfok programok száma: 5, Automata program: Van, Rövid program: Van, Intenziv program: Van, Aquastop: Igen, Késleltetett indítás: Van, Szélesség: 60 cm,... Tovább
Tchibo Itt az új Tchibo stranddivat, hogy nyáron is tökéletes formában légy!
Minden vélemény - Bosch SMS58M98EU
Fazekas Lászlóné a terméket itt vásárolta: electropark.hu
A termék kiválasztásának fő szempontjai:

Kevés vizet és energiát fogyasszon. Az ára kedvező legyen. Könnyű legyen a kezelhetősége. Az evőeszközöket nem kosárba, hanem külön kihúzható fiókja legyen. Megbízható legyen a cég, ahonnan rendelem. Már rendeltem máskor is az Electroparktól. Meg voltam elégedve akkor is a szállítással és a termékkel is.
Ajánlom minden leendő vásárlónak, szépen mosogat. Főleg az ECO programot használom. Igaz hosszabb ideig dolgozik, de minimális víz és energia felhasználással. Az edények tiszták szépek lesznek. Az evőeszközök ragyognak. Eddig is volt mosogatógépem, jó márkájú, nem olcsó. Azt is nagyon szerettem, csak sajnos elromlott. Sokba lett volna a javítása. Ez azért tetszik jobban, mert az evőeszköz kosár nem foglalja lent a helyet, több edény belefér a gépbe. 13 terítékes,jobb a helykihasználhatósága. A középső kosarat lehet állítani 3 szintmagasságban,(régit is tudtam) tehát beleférnek a nagy magas fazekak is. Én az evőeszköz fióknak örülök legjobban. Egyesével szépen fekve bele lehet rakni az evőeszközöket, nem érnek össze és tisztán ragyogóan veszem ki. A réginek kosara volt, ami sok helyet foglalt.

Előnyök:

A nagyon zsíros edényt is, pl. amiben sült húst sütöttem, minden előmosás nélkül tisztára mossa. Ha nem olyan szennyesek az edények, meg lehet felezni az időt. Tud fél programot is. Időt, pénzt takarít meg vele. A család minden tagja tudja kezelni. Nyomon lehet követni mikor végez, kiírja a hátralevő időt. Só, öblítő kifogyása esetén jelez. Ha lejár a gép, automatikusan kikapcsol, nem fogyaszt áramot. A régi gépem kiírta, ha végzett, de áram alatt volt, nekem kellett kikapcsolni. Ez a gép olcsóbb, megvagyok vele elégedve. A régi gépemet kb. 6 évig használtam. Ennek a gépnek a vízfogyasztása fele, mint a régi gépemnek. A most vásárolt gépem vízfogyasztása 6,5 liter Eco programon. A mai pénztárcánknál ez nagyon fontos tényező. A gépet meleg vízre is rálehet kötni.

Hátrányok:

A régi gépemen több hőfok, több program lehetőség volt, de drágább is volt. Ezzel géppel is megtudok oldani minden mosogatást.

géppel jó mosogatni a terméket itt vásárolta: plazamarket.hu

Energia és vízfogyasztás, vételár

Előnyök:

Várakozáson felüli halk üzemmód

Hátrányok:

nem tudok hátrányról

tulip a terméket itt vásárolta: bemutatoterem.net
A termék kiválasztásának fő szempontjai:

Energiatakarékosság, kevés vízfelhasználás, megbízható gyártó, inox szín és nem utolsó sorban reális ár.

Előnyök:

Energiatakarékosság, kevés vízfelhasználás, megbízható gyártó.Nagyon praktikus, hogy 3. szinten sok evőeszköz elfér kényelmesen, és így a tartó doboz nem vesz el helyet az edényektől.Csendes, szépen elmos mindent.

Hátrányok:

Az ECO program 3 órás, jó lenne ha rövidebb lenne.

klifi a terméket itt vásárolta: electronicoutlet.hu

Gyártó és az ár.

Előnyök:

Csendes, gyönyörűen mosogat. Az automata program nagyon hasznos.

Hátrányok:

Nem tapasztaltam a hátrányát.

A termék vásárlója a terméket itt vásárolta: ujszinek.hu

paraméterek

Előnyök:

csendes

Hátrányok:

nem tudok

BA a terméket itt vásárolta: bemutatoterem.net
A termék kiválasztásának fő szempontjai:

teríték, víz-, és energiafogyasztás, zajszint

Előnyök:

csendes, szépen mos és jól szárít

Hátrányok:

nem kaptunk hozzá magyar használati útmutatót