Samsung T190 Monitor

Samsung - Típus: LCD monitor, 3D monitor: Nem, Képátló: 19 inch, Képarány: 16:10, Felbontás: 1440 x 900, Válaszidő: 2 ms, Fényerő: 300 cd/m2, Statikus kontraszt: 1000:1, Dinamikus kontraszt: 20000:1, Fogyasztás: 34 W, VGA (D-sub): Van, DVI: Van, HDMI: Nincs, DisplayPort: Nincs, Thunderbolt: Nincs Tovább
Licitálj a termékre a aukciós oldalon!
Minden vélemény - Samsung T190
Timini
Nekem 2 éve van ilyen monitorom. Tökéletesen kiszolgálja az igényeket. Későbbiekben is csak Samsung ezen kategóriás monitorját fogom választani.
Forika Huba
Hát én nem látok a T190-es és a T200-as között különbséget. Talán a fényerő, de az sem egy olyan kirívó dolog amiért ezt a modellt le kellene írni. Én bátran merem ajánlani mindenkinek. Nagyon jó amúgy ennek is a design-ja, és kivülről észre sem vehető, hogy 190-es vagy 10 hiján 200. Nekem ilyen van és az ára is megfelelő volt.